Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maria Bucardi właśnie strzeliła sobie w kolano blokując swoje treści dla ludzi k

Polecane posty

Gość gość

Którzy nie zapłacą 111 zł miesięcznie. I tak miała płatne usługi a w taki sposób zablokuje siebie dla nowych i dla tych, którzy potrzebują czasu by zapoznać się z daną osobą i dopiero wtedy korzystają. 111 zł to nie jest niska kwota, powiem wręcz że wysoka. Wiele wróżek na You tube udziela porad może nie darmowych ale prawie darmowych, wtedy człowiek nabiera pewności, zaufania, że taka osoba pracuje zgodnie z jego energetyką, to tak jak przymierzenie ubrania które chcemy kupić. Bez przymierzania mało kto kupuje, tak w ciemno. I tak też robi Maria Bucardi, blokuje możliwość poznania siebie.

Gość gość
Szkoda, mniej debili, który wierzą w takie rzeczy się spłuka.

Gość gość
Nie o tym mowa czy się w to wierzy czy nie. Ale z czysto marketingowego punktu widzenia to strzał w kolano. A i dobrze w sumie, bo i tak wiele ludzi mówiło, że ona lepiej się potrafi reklamować niż pracować z energiami.

Gość gość
Do mnie ona jakoś nie trafiała, uwielbiam za to czarownicę Joannę. Jest super.

Gość gość
Joanna Wiśniewska? Też ją lubię i babka ma na serio talent, intuicję. Bardzo bym się cieszyła gdybym miała okazję ją poznać osobiście. Aga tarocistka z kolei do mnie nie przemawia chociaż uważam że jest bardzo profesjonalna (jakoś chyba nie iskrzy), a wręcz zaczęło mnie irytować jej nachalne reklamowanie się po 12 razy w jednym filmiku.

Gość gość
Tak. Wiśniewska. Uwielbiam kobietę i nawet nie we wszystko tam wierzę, ale jest to tak mądra i pozytywna osoba, że człowiek posłucha jak ma doła i od razu jakoś lepiej.

Gość gość
A jej kot jest .... sama nie wiem jak to powiedzieć, ale no cudowny jest.

Gość gość
Tak, jej kot jest cudo :) Zgadzam się, Aśka jest fajna, moja ulubiona. I widać, że zna się na tym co robi. I sama do siebie też ma dystans duży, to też w niej bardzo lubię. Natomiast osoby takie jak Helix tarot czy Crystal tarot albo Feniks tarot nie wzbudzają mojego zaufania bo mam wrażenie że same nie bardzo wiedzą co mówią. Jakkolwiek są miłe, sympatyczne etc Elizabeth Janus mam wrażenie że dość oszczędnie dawkuje swoją wiedzę, a wydaje mi się że może mieć ją większą niż pokazuje. Aga Tarocistka ma jak na mój gust trochę za dużo agresji w sobie, to mnie trochę przeraża. Niesamowita za to jest Michelle Direlle, moja druga ulubiona po Aśce. Specyficzna może trochę ale naprawdę jej przekazy są trafne. Agiatis też jest fajna, i przy niej mam wrażenie że ona wie co mówi, tak jak Asia czy Michelle.

Gość gość
Ja oglądam tylko Joannę. Kiedyś trochę mi się pochrzaniło w życiu i uznałam, że we wszystko uwierzę i wpisałam coś do wyszukiwarki. Już nie pamiętam co, ale chyba coś o klątwach i urokach, bo uwierzyłam, że mnie toto dopadło, no i pokazało mi się parę filmików. Większość mi się nie podobało i było praktycznie o niczym więc dałam spokój a panią Joannę oglądam namiętnie i dużo mi to pomogła. Zupełnie zmieniłam sposób myślenia.

Gość gość
Ta Agnieszka Tarocistka jest taka jakaż zimna a Aśka to życiowa babka.

Gość gość
serio tak zrobiła ? szok, nie spodziewałam się tego po niej. a tak ją broniłam, gdy ludzie pisali o niej per biznesmenka..myślałam, że to fajna osoba od rozwoju duchowego, widać pomyliłam się. ceny od dawna miała nieadekwatne. przykro mi, w tym kontekście nie wierzę w jej rzekomo diamentową aurę.

Gość gość
HEJ, OKŁAMAŁAŚ NAS, AUTORKO TEMATU ! PANI MARIA BUCARDI NIE ZABLOKOWAŁA FILMIKÓW ! Aż mi teraz głupio za poprzedni komentarz, dobrze, że jednak sprawdziłam. Moje wątpliwości faktycznie budzą bardzo wysokie ceny rytuałów, które dość mocno wykraczają poza "symboliczną" wymianę magiczną, niemniej z tego co wiem, pani Maria ma nieposzlakowaną opinię, jeśli chodzi o klarowność działań w środowisku ezoterycznym, a ten wpis należy prawdopodobnie do konkurencji. Serio ludzie, zajmujecie się magią, macie świadomość karmy i mimo to uciekacie się do takich nieczystych sztuczek ? To do Was wróci.

Gość gość
Tak się wszyscy nagle magią zajmują... Więcej magicznych niż w Harrym Potterze.

Gość gość
Nie oszukałam, i nie jestem jej konkurencją. Jeszcze z maja są dostępne treści ale później już nie będzie. W mailingu napisała ", jesli czekasz na moje nowe filmy lub artykuly ... Pragne Cie poinformowac, ze moje filmy i sluchowiska nie beda juz w przyszlosci dostepne na serwisie YouTube czy na moim blogu. Zgodnie z zapowiedzia z poczatku biezacego roku od maja 2017 cala moja energie i prace ofiaruje Wspolnocie dla Naszej Matki Ziemi. Moje dotychczas wydane oraz nowe ksiazki, sluchowiska i inne publikacje sa teraz dostepne BEZPLATNIE - tutaj wiecej informacji link" niestety link mi nie przechodzi :O

Gość gość
https:// /mariabucardi.pl .pl/pl/ p/dostep-na-miesiac-maj-2017-Dla-Naszej- Matki-Ziemi-Wspolnota-Marii-Bucardi/175

Gość gość
Pousuwać spacje

Gość gość
I dobrze. Kto ją ogląda?

Gość gość
Czasem obejrzałam jakiś jej film, piertoli trzy po trzy.

Gość gość
A ja zobaczyłam 2 filmy i ona gada gada a z tego gadania nic. Wcale nie są pomocne te jej filmiki.

Gość gość
Dużo słów mało treści. Leje wodę by zatuszować że ma mało wiedzy.

Gość gość
Ciekawe czy ktoś jej za to lanie wody będzie płacił, bo ona nic konkretnego nie mówi. Za darmo jej już nie oglądam.

Gość gość
po co wam pani Maria Bucardi??? stac was na rytualy u niej??? jej rytualy kosztuja od 3, 4000zl w góre

Gość Nevermind2001
Witajcie, te tak uważam że niestety ie poprawiła sobie Maria Bucardi.. Oglądam Joannę i Agiatis - obie mają w sobie oś magicznego. Agnieszka Tarocistka strasznie bluzga - czasem się jej boje :P

Gość gość
No niestety, ceny są kosmiczne. Chyba sam Jezus wziąłby mniej :P Pamiętajcie, że ona wcześniej pracowała jako korposzczur w jakieś agencji marketingowej i to na wysokim stanowisku. W życiu bym jej tyle nie zapłaciła, nawet jakbym miała zacząć chodzić po wodzie. Pewnie są debile, którzy zaciągają kredyty na te jej rytuały, bo np chorują i szukają desperacko pomocy. Wy tu o karmie, a ona jakoś o karmie nie myśli. Branie tak wysokich cen, za 30 minutowy rytuał to duży dysonans energetyczny. Tak jak wcześniej pisałam, musiałaby mieć powera jak sam Jezus Chrystus.

Gość gość
A Czarownica Joanna Wiśniewska nie zrobiła podobnie? Nie dość, że podrożyła pytania o 100% wartość ceny, to jeszcze wprowadziła ograniczenia, że 1 pytanie dziennie. I też ma jakąś tajną grupę na Facebooku, ohasłowaną, że musisz pisać do kogoś tam i zapraszać nieznajomych ludzi, żeby Cię zaprosili. Wszystko oczywiście dla dobra grupy, bo zaraz masoneria by ich pozabijała :P Strach w ogóle tam wchodzić, jakies zmory ich nawiedzają, palą świece na ochronę itp. Po co mi coś takiego? Ja tam do żadnych grup nie należę. Jestem eremitą ze światełkiem i sobie sama idę i poznaję co mam poznać. Co prawda ona żadnej kasy nie bierze i złych intencji nie ma, ale jej porady są czasami komiczne. Strach o cokolwiek zapytać.

Gość gość
z tego, co widze to sa nowe filmy Pani Marii Bucardi na youtube wiec konkurencja chyba cos nas oklamuje dla wlasnych korzysci.ja pania Marie cenie wlasnie za to, ze nigdy nie osadza innych, nie jedzie po innych, tylko caly czas idzie do przodu. a konkurencja idzie po jej sladach :-) https://www.youtube.com/user/MariaBucardi/videos

Gość gość
na ostatnim spotkaniu na zywo z Maria Bucardi bylo ponad 10.000 dziesiec tysiecy osob, razy 111 zl dostep na miesiac to niezly sukces - czekajcie juz licze 111 x 10.000 = 1110000 zlotych (!!!) i Wy mowicie, ze sobie w kolano strzelila :-) Chyba ktos liczyc nie umie :-) jak widac ponad 10 tysiecy osob bylo gotowych by tyle zaplacic kurcze tez tak chce!!! teraz rozumiem, ze Pani Maria za firme w raju podatkowym Belize :-) i teraz rozumiem ze konkurencja jej tak szkodzi, nic tylko pozazdroscic :-) tutaj link jakby ktos nie wierzyl https://bucardimaria.com/2017/12/17/podsumowanie-wczorajszego-spotkania-na-zywo-pierwszego-spotkania-w-tej-formie/

Gość nielubieklamstwaioszustow
Ta Pani to bizneswoman, a nie "złota, anielska aura". Tam tylko kasa i przelewy lecą. Tutaj białe wdzianko z lnu w Magicznej Oazie, a później się wsiada do Bentleya.

Gość gość
Holis tarot jest fajna

Gość gośćcc
Ceny u Marii sa tragiczne, a ona ciągle mówi, że a nic ją nie stać! Z pomocy Joanny Wiśniewskiej korzystałam od 1,5 roku. Drobne rzeczy się sprawdzały (niestety te złe), a te dobre NIC. Specjalnie czekałam, dopytywałam o porady itp, ale niestety nic się nie sprawdziło.. Jestem bardzo zawiedziona, pokładam duże nadzieje w tej kobiecie.