Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

whats upp zdrada

Polecane posty

Gość gość

Mąż założył sobie nagle hasło na Whats Uppa, powiedział ze po to żeby filmy które dostaje zapisywały mu się w osobnym folderze a nie w galerii. Ze tak podobno robią wszyscy koledzy w jego pracy. Jacy koledzy? Stwierdził ze nie powie, ze ich nie sprzeda. Poproszony żeby pokazał mi te rozmowy z kolegami, na które musi przede mną zakładać hasło, stwierdził ze się muszę oduczyć ze dostaje to czego chce i nie pokaże. Poprosiłam trzy razy po czym wyszłam. Dzisiaj mija trzeci dzień od kiedy nie rozmawiamy. On wszystkie rozmowy skasował i powiedział ze nic tam takiego nie było, i ze to nie moja sprawa. Nie potrafię nad tym przejść do porządku dziennego. Jakby nie miał nic na sumieniu to by pokazał dla świetego spokoju, ja bym nie potrafiła sprawić żeby on myślał ze gema nie fair, ze mam coś do ukrycia. Pokazanym mu wszystko żeby był spokojny. Jest mi niedobrze.

Gość Goście goscie
Jakby nic tam nie było to by pokazał a tak po ptokach jeśli skasował sory

Gość gość
Facet to prosta rzecz nie bawi się w wymyślanie haseł i ukrywanie i zwade przez tyle czasu jeśli nic nie jest na rzeczy prawda dobrze myśle bo sam jestem facetem heeem

Gość gość
lepiej się dowiedz czy to chodzi o koleGÓW a nie koleŻANKĘ