Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarł Zbigniew Wodecki

Polecane posty

Gość gość

Zmarł Zbigniew Wodecki

Gość gość
Nic nigdzie o tym nie mowia!!!

Gość gość
Czy to jakis niesmaczny zart ? Bo szukam po calym internecie i nic na razie o tym nie ma ?

Gość gość
Wiadomosc jest w tzm linku ;-( Biedny, zyczylam mu powrotu do zdrowia. Kurcze zycie jest takie kruche

Gość gość
Nic nie mówią bo zawsze najpierw powiadamiają rodzine

Gość gość
To czemu tego nigdzie nie mówią

Gość gość
Ale faktycznie w tym linku jest ze umarł

Gość gość
A ja głupia weszłam na tego linka i faktycznie coś tam pisze ze Wodecki zmarł. Ale pojawizo się komunikat że mój telefon jest zainfekowanych wirusami i mam postępować zgodnie z instrukcją i zaraz przerzucilo mnie na stronę z jakimś programem antywirusowym. Nie wiem czy faktycznie mój telefon złapał jakiegoś wirusa czy to ściema żeby kupić antywirusa.

Gość gość
Czemu nigdzie tylko w 1 miejscu to podają?

Gość gość
Link z WIRUSEM, SCIEMA!!!#

Gość gość
Jakim wirusem co ty bredzisz

Gość gość
No mi się pokazało ze wirus. Ale telefon działa i nie wiem co o tym sądzic. Czy to ściema żeby zainstalować to oprogramowanie które tam się pokazało. Czy naprawdę mam wirusa jak to sprawdzić? ??

Gość gość
we wszystkich wiadomościach piszą , szkoda chłopa

Gość gość
W jakich wiadomościach jak ja od rana TVN 24 oglądam i nikt nic nie mówił i nigdzie na necie nie ma

Gość mia100wy
ZBIGNIEW WODECKI ŻYJE. MENEDŻER DEMENTUJE INFORMACJĘ O ŚMIERCI ARTYSTY WIADOMOŚCI 40 minut temu W sieci pojawiła się fałszywa wiadomość o śmierci Zbigniewa Wodeckiego. Informację tę w rozmowie z Interią stanowczo zdementował menedżer artysty, Mariusz Nowicki. W sobotę (13 maja) na stronie infowarszawa24.prv.pl pojawiła się fałszywa wiadomość o śmierci artysty. Informację tę zdementował w rozmowie z Interią menedżer Zbigniewa Wodeckiego, Mariusz Nowicki, który rozprzestrzeniającego się newsa nazwał "wierutną bzdurą". - Trzeba być dobrej myśli i trzymać kciuki - powiedział nam Nowicki i dodał, że gdy będzie wiadomo więcej, pojawi się specjalne oświadczenie w tej sprawie. Czytaj więcej na http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-zbigniew-wodecki-zyje-menedzer-dementuje-informacje-o-smierc,nId,2393510#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Gość gość
18:20 No to jak tak to ni cholery nie rozumiem,po co wypisuje sie takie kretynstwa o czyjes smierci.To jest bardzo niesmaczne.

Gość mia100wy
w tym linku podanym na stronie infowarszawa24.prv.pl faktycznie jest WIRUS i na tym zależało autorowi tego tekstu, którym powinien się zainteresować PROKURATOR , przeskanujcie swoje kompy na wszelki wypadek avastem !

Gość gość
na Facebooku jest tego pełno ludzie to udostępniają