Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety z wiekiem są coraz brzydsze, a mężczyźni atrakcyjniejsi?

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj : zaczepiaja, bo chca sponsora, one nie interesuja sie toba, tylko twoimi pieniedzmi.

Gość gość
Ja uważam, że kobiety z wiekiem ładnieją wyglądają bardziej kobieco i seksownie. Kobiety wyglądają dobrze nawet w wieku 50lat, a facet w tym wieku wygląda za przeproszeniem jak stary, zaniedbany dziad.

Gość gość
Zawsze się oglądam za starszymi moim zdaniem najlepiej wyglądają kobiety w wieku 30-40lat.

Gość gość
Z wiekiem atrakcyjnych mężczyzn i kobiet jest co raz mniej. Do 30ki wyglądają dobrze, do 40ki jeszcze jakoś się trzymają a po 40ce to zjazd z wysokiej góry, tylko wyjątki w śród kobiet i mężczyzn wyglądają atrakcyjnie nawet po 50ce.

Gość gość
Ja akurat w czasach szkolnych miałem lepsze branie niz teraz gdy mam 27lat. Ostatnio przejrzałem sobie foty sprzed 11 laty i faktycznie teraz wyglądam zdecydowanie gorzej. Nie mam juz tak ostrych rysów twarzy jak wtedy, nie dorobiłem sie do tej pory normalnego zarostu a co gorsza zaczynają mi sie robić zmarszczki. Można? Można.

Gość gość
Mężczyźni atrakcyjniejsi z wiekiem? Buahaha :D taaa...z łysiną i piwnym brzuchem :D

Gość gość
Bez dwóch zdań faceci około czterdziestki wyglądają znacznie lepiej niż kobiety w ich wieku i piszę to jako kobieta. Po prostu kobietom podoba się męskość i dojrzałość, a facetom młodość i uroda.