Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jasny podkład, pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Niby nie wyglądam na bladą, ale przy podkładach muszę sięgać po te najjaśniejsze, a i tak zwykle są za ciemne. Irytuje mnie, ze zawsze są w chłodnej tonacji i z różowymi tonami, podczas gdy ja mam głównie żółte. Nie chciałabym tez bawić się w codzienne mieszanie podkładu z rozjaśniaczem na twarzy, żeby nie tracić czasu. Ma ktoś dla mnie jakąś radę albo ewentualnie podkłady, które nie są jakieś bardzo drogie?

Gość gość
Dodam, ze nie chce czekać, aż się opale i będę mogła używać ciemnych, bo nie chce się opalać - już się smaruje filtrem 50 :)

Gość gość
W czym problem, kupujesz wszystkie najjaśniejsze odcienie "ivory"

Gość gość
Mam ten sam problem! Na dodatek mam bardzo wrażliwą skórę i nawet jak znajdę jakiś jasny, to mnie zazwyczaj uczula :O w kiko mają dość jasne (jeszcze w sklepie nałożyłam i wydawało mi się że ok więc kupiłam, po pół godzinie bardzo mnie zaczęło swędzieć miejsce gdzie nałożyłam więc będę musiała jechać i zwrócić, mam nadzieję że przyjmą). No i zostają minerałki sypkie bo wśród nich jest dobra gama, ale niestety nie dla cer z suchymi plackami to jest :(

Gość gość
Coś czuję, że te tematy o podkładach i pudrach to "przygotowówki" pod jakiesś reklamy. Czyli ze lada dzień zacznie się w nich spam konkretnej firmy i produktu.

Gość gość
Nivea już była, kto następny?

Gość gość
gość dziś Nivea już była, kto następny? xx Nie wiem, albo konkurencja, albo wróci nivea :D

Gość gość
Może tym razem jakiś pharmaceris albo Vichy hahahahahaha

Gość gość
No to się zabawię :D szukacie bardzo jasnego pudru i podkładu, mam idealny - śnieżno biały Penathen dla dzieci - poleca młoda mama :)

Gość gość
Ale jeśli ktoś z was zna jakiś jasny delikatny podkład dla alergików to możecie dać swoje typy, bo już kvrvvica mnie strzela, albo ciemny, albo się utlenia, albo uczula :(

Gość gość
seria "AA" jest dla uczuleniowców

Gość gość
Uczula mnie poza tym mają kolory ciemne. Fajny był jeden podkład z Ingrid, i super kolor, lekki, nic nie uczulało ale tak okropnie się go nakładało i ciężko, do tego bardzo szybko się ścierał, że go wywaliłam w końcu. A szkoda :(

Gość gość
To jest ideaLUMI. Jeśli macie jakiś trick który pomoże się z nim obchodzić to nawet drugi raz go kupię specjalnie :O