Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolicy bije od was hipokryzją na kilometr

Polecane posty

Gość gość

Nie wierzycie, to ja wam coś powiem. Najfajniejsi i najmądrzejsi ludzie z którymi miałam do czynienia w moim życiu to byli ateisci, agnostycy, czyli generalnie osoby nie podąrzające ślepo za jakąś ideologią. Tacy ludzie mają zupełnie inny światopogląd, są otwarci na innych, tolerancyjni, nikomu nie narzucają wartości moralnych, sa obiektywni i bardziej ludzcy w każdym aspekcie swojego życia. To właśnie wśród nich jest najwięcej filozofów i oczytanych ludzi. Typowy katolik to zupełne przeciwieństwo. Lubi osądzać innych powołując się na biblię, chociaż nie ma pojęcia o podstawowych wartościach humanistycznych. Jest jak stado baranów bez własnego zdania, bez krzty refleksji. We wszystkim widzi grzech, tylko nie w sobie samym.

Gość gość
sorry podązające :P

Gość gość
biblia a "nałki" katolicyzmu są sprzeczne ze sobą. Katolicy to banda oszołomów, neopogan w chrześcijańskich szatach, poganie mieli wielu bogów jak i teraz katolicy: matki boskie, święci. Kiedy islamiści potrzebują kilkadziesiąt lat by wymordować ponad 100tys chrześcijan to katolicy mordują milion wyznawców innych odłamów chrześcijaństwa w 100 dni, przykładem jest Rwanda (uganda)

Gość gość
katolicy to stado debili, a katoliczki szczególnie, po hooj te przykazania jak KAŻDE z nich masowo łamią, bezmózgi

Gość gość
Wystarczy spojrzec na historie. Chrzescijanie wymordowali miliony ludzi w imie jakies chorej ideologii. Kolonializm, sabaty czarownic, wszystko to bylo podyktowane tzw. moralna wyzszoscia nad innymi.

Gość gość
BOG HONOR i OJCZYZNA to prawdziwe wartosci kazdego polskiego katolika :D

Gość gość
Nienawidze fanatyków

Gość gość
Fanatyzm to najbardziej w******jaca sekta

Gość gość
Katolik nigdy nie bedzie oczytany, bo biblia mu tego zabrania :-(

Gość gość
Jestem katoliczka i jestem bardzo oczytana. Współczuję wszystkim przedmówcom - dajecie sie nabrać na stereotypy, nie myslicie samodzielnie.

Gość gość
Katolik nigdy nie będzie oczytany, bo biblia mu tego zabrania smutas.gif-sadzisz w/g siebie? widzę,że masz problem ze sobą___maszeruj do psychiatry zostaw katolików w spokoju i zajmij się sobą oszołomie niech każdy ma swojego Boga w/g swojej filozofii,ideałów a ty w coś w ogóle wierzysz? wątpię!!!!!!!!!

Gość gość
znam takiego prostaka,który tez/jak wyżej/ obraża katolików,ale dzieci swoje chrzci___to dopiero hipokryta zero wzorców,poganin

Gość gość
lewicowcy nie mają w sobie w ogóle hipokryzji. żadają tolerancji i poszanowania ich wartości jak i szanują wartości Ludzi wierzących. absolutnie.

Gość gość
szanuję każdego,ale nie pozwolę atakować siebie tylko dlatego,że jestem katoliczką taką mam wiarę z dziada pradziada i jest mi z tym dobrze a ty jedna z drugą nie musisz wierzyć w cokolwiek,lecz powinnaś być człowiekiem,który szanuje drugiego człowieka

Gość gość
to chamstwo słowne "wali" od prostaków bez kultury osobistej i wychowania weź do łapy książkę i poczytaj zamiast obrażać innych

Gość Allahu Akbar
oto ja-أنا أحمق

Gość gość
> Tacy ludzie mają zupełnie inny światopogląd, są otwarci na innych, tolerancyjni, nikomu nie narzucają wartości moralnych, sa obiektywni i bardziej ludzcy w każdym aspekcie swojego życia. x Zgadza się! Józef Stalin jeden z najbardziej znanych ateistów.