Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porażka Kasi Moś na Eurowizji

Polecane posty

Gość gość

Szkoda ...

Gość gość
A mnie nie szkoda.

Gość gość
Żadna to strata. Ten festiwal jest robiony przez ułomów dla ułomów.

Gość gość
Całe to dziadostwo takie ciekawe, że się wyspałam przed telewizorem. Orzech pieprzył jak potłuczony ☹

Gość gość
pewnie nie wiecie ale z gory bylo zaplanowane ze portugalia wygra:P

Gość gośćśćć
według mnie najlepszy był Włoch, a potem Belgia. Portugalia też dobrze chociaż byłoby zdecydowanie lepiej gdyby ten gość tak się nie wyginał w trakcie śpiewania. A Polska może nie miała zlej piosenki ale zdecydowanie to nie była piosenka na eurowizję.

Gość gość
Ta Eurowizja to jedna wielka kupa,naciaganie na sms i tyle,promowanie nieudaczników.

Gość gość
P. Orzech,ktorego lubie, taki zachwycony tym powyginanym Portugalczykiem:/ Piosenka ladna, spiew ladny, ale ta "kreacja aktorska" mnie nie podpasowala wcale. Za to Kasia Mos z taka piosenka od poczatku nie byla typowana do czolowki, a teraz wielkie zaskoczenie, ze na koncu stawki.

Gość gość
gośćśćć dziś zgadzam się Włoch był świetny, dobra piosenka, dobrze zaśpiewana, wesoła taka typowo festiwalowa ale na dość wysokim poziomie. Myslalam że wygra

Gość gość
Wloska piosenka ma fajny,madry i zabawny tekst.Jakies przeslanie eurowizyjne to bylo,ale podejrzewam,ze lwia czesc osob,przez nieznajomosc wloskiego i tego goryla pomyslala sobie,ze to pewnie takie "sialala" o d... Maryni

Gość gość
nasza piosenka była po prostu słaba, gdyby chociaż refren był jakoś wyraźnie podkreślony, to może byłoby to znośne a tak cala piosenka na jedno kopyto zaśpiewana. I do tego mówcie co chcecie ale wygląd pani Kasi pozostawiał dużo do życzenia. Bardzo wyzywająca sukienka, podkreślająca biust tak jakby było to jedyne co ma do zaoferowania. Słabiutko

Gość gość
zgadzam się że Włoch był najlepszy :) portugalczyk też całkiem nieźle ale faktycznie to wyginanie, dziwne miny sprawiły że ciężko się tego słuchało. Dziwię się że Polska (zarówno widzowie jak i jury) nie przyznali ani jednego punktu na Włochy.

Gość gość
bo Polacy mają zj****y gust muzyczny. :o

Gość gość
Tylko cycami nie zdobedzie się nagrody.

Gość gość
jak Polska nie wyśle Zenka Martyniuka ,to nawet nie ma o czym marzyć.

Gość gość
doda by miala szanse

Gość gość
gość dziś puknij się w łeb piosenka Kasi za ambitna na Eurowizję Kasia to utalentowana,zgrabna i muzyczne wykształcona piękna dziewczyna a sukienka świetnie nadawała się na scenę a nie na ulicę była oryginalna faktycznie,piosenka wpadająca w ucho,melodyjna,taka pod publiczkę wygrywa na Eurowizji smutno mi

Gość gość
ZENEK ZENEK ZENEK tylko ZENEK uratuje nasz honor na eurowizji

Gość gość
dobre było jak jakiś facet pokazał tyłek na scenie :D wiecie jak nazywa się i z jakiego kraju był taki facet z kolczykiem w nosie? piosenka mi się podobała ale nie wiem skąd był

Gość gość
Mysle,ze Doda wlasnie nie blysnelaby na Eurowizji.Mimo pewnej sympatii do niej (nie muzycznej, ale jako do silnej, pewnej siebie osoby), to mysle ze europejska publicznosc odebralaby ja jedynie przez pryzmat wizerunku i bylaby dla nicv taka kiczowata Barbie z wydetymi wargami.Doda u nas stala sie slawna takze dzieki kontrowersyjnym wypowiedziom, charakterystycznemu chichotowi,licznym zwiazkom i teku, ze taka z nitj swoja babka troche, ale dla ludzi z innych krajow bylaby tylko blond lala.

Gość gość
Portugalia wygrala bo wczoraj bylo 100-lecie objawien fatimskich. wiec mysle ze europa zbudowana na podwalinach chrzescijanstwa i prawa rzymskiego chciala w ten zawoalowany sposob uczcic te wydarzenia. tez tak myslicie?

Gość gość
Zwlaszcza to prawo rzymskie...:) Z pewoscia!:)

Gość gość
najlepiej wybrać kogoś z programu "Twoja twarz brzmi znajomo"___jak oni rewelacyjnie odtwarzali oryginały!!!!! a ten utalentowany facet z Mongolii___piękny głos,fajne piosenki i taniec/zapomniałam jego nazwisko,sorry/

Gość gość
najlepiej wybrać kogoś z programu "Twoja twarz brzmi znajomo"___jak oni rewelacyjnie odtwarzali oryginały!!!!! a ten utalentowany facet z Mongolii___piękny głos,fajne piosenki i taniec/zapomniałam jego nazwisko,sorry/

Gość gość
podpowiedzcie mi, On występuje czasami w programie "Jaka to melodia"

Gość gość
Bilgun :/

Gość gość
a mi nie podobała się jej piosenka, ciągnęla się jak flaki w oleju. Nic orginalnego, może głos dobry ale ogólne wrażenie niezbyt pozytywne.

Gość gość
Moi portugalscy znajomi właśnie tak to uzasadnili: Papież + Fatima = wygrana Benfiki i Eurowizja

Gość gość
dziś Bilgun :/ dzięki:)