Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego najgłośniejsze są mordertswa ładnych, młodych dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

Albo zaginięcia? A przecież takich spraw jest o wiele więcej, ale nie są takie nagłośnione. Weźmy np. Iwonę Wieczorek, Ewę Tylman, Magdalenę Żuk. Wszystkie piękne. Tak samo zabójczynie np. Katarzyna Waśniewska

Gość gość
To tak jakby tych brzyszych nie było szkoda :P Ale to nie tylko u nas bo w USA jest podobnie np. zabójczyni dzieci Susan Smith też stała się "celebrytką". A o wiele więcej jest takich spraw zaginięc, samobójstw, czy zabójstw, ale tylko niektore przypadki zwracaja taka uwage i tyle szumu sie wokół nich dzieje

Gość gość
up

Gość gość
Ta Żuk bo pojechała sama do obecnie niebezpiecznego kraju i zginęła, chciała, to ma. Nagonka na uchodźców, a ona wywinęła orła w Egipcie, ojojoj!!! Na pewno wina złych miejscowych, nawet jeżeli nie są uchodźcami, to wyznawcy Allaha!!! Źli to ludzie z założenia -mediów i rodziny, bo ja mam inne zdanie, ale w razie by co nie chcę być ciągana po sądach za pomówienie. Tylman, Wieczorek - bo dosłownie rozpłynęły się w powietrzu, szczególnie ta druga, bo tu śladów nie ma właściwie wcale. A Kasia tak długo odstawiała medialną szopkę, że trudno o brak zainteresowania mediów. Dziecko porwali, a dziecko nie żyje, sama zabiłam, bo kocyk, ojej...

Gość redukcja tępego bydła
bo ludzie to durne powierzchowne koorfy, wszystko na pokaz i tylko zewnętrzna "iluzja" się liczy, ludzie to tępe bydło

Gość gość
17:43- no tak, ale takich spraw jest więcej. Niby przypadek, ale wszystkie młode i atrakcyjne. Sprawami brzydszych jakoś mniej się interesują

Gość gość
Wieczorek cz Tylman piekne? Przeciętne jak wiele innych dziewczyn. Jednak jeśli chodzi o tę Magdę sierotkę to sprawa jest poważniejsza i dobrze że tak została nagłośniona.

Gość gość
czy piękne to czywiście kwestia gustu, ale niezaprzeczalnie były atrakcyjne

Gość gość
Jak ginie jakaś ważna osobistość mimo że jest nawet brzydka to tez głośno mówią a przecież starzy ludzie nie są już ładni :P

Gość gość
A nie słyszałam jakiejś nagłośnionej sprawy o np. niezbyt ładnej, grunej dziewczynie o okularach albo pryszczatym chłopaku :P Chociaż widuje się ogloszenia o ich zaginieciu np. przyklejone gdzies na miescie

Gość gość
17:50- ważna osobistość to jeszcze inna kwestia bo to zawsze bedzie zarcalo uwagę, ale mnie chodzi o takie przypadki kiedy ktoś się stał "slawny" po tym jak zaginął czy zamordował itd.

Dodam tylko że jak młody chłopak zaginie to nawet media regionalne mają to gdzieś np ostatnio u mnie w mieście koleś 25 coś wyszedł z pracy do domu i tyle go widzieli, a informacje o zaginięciu podano tylko w internetowej gazecie lokalnej.

Gość gość
bo tylko wygląd ma znaczenie, wygląd określa atrakcyjność seksualną

Gość gość
Dlaczego jak przechodzi Ładna dziewczyna to 10 facetów się za nią ogląda? Dlaczego Ładna dziewczyna ma większe szanse na znaleźienie pracy? Dlaczego Ładna dziewczyna ma lepiej w życiu? Bo jest Ładna, bo społeczeństwo jest wzrokowcem i jak widzi ładną osobe to , przypisuje jej dodatkowe cechy. Proste, My brzydcy nie interesujemy nikogo i pies z kulawą noga na nas nie bedzie chciał nasikać nawet po śmieri

Gość gość
gość dziś Tylman bardzo ładna,

Gość gość
Ale atrakcyjnosc seksualna to jedno, a mordestwo czy zaginiecie powinno teoretycznie inetersowac bez wzgledu na urode :P

Gość gość
I interesuje. Ale czy szkoda ci będzie bardziej 64 letniej babci czy 28 letniego lachona przed którym całe życie. Wiadomo że podświadomie szkoda tej młodszej osoby. Tak jest i tak było. Zobacz umiera 78 latni dziadek wszyscy są smutni , przygnębieni ale każdy wie że taka jest kolej rzeczy że był stary i to kwestia czasu. Czasami wogole nie są smutni. A jak umiera 20 czy 30 latek? Płaczów i lamentów nie ma konca. Także jest podobnie i w tym przypadku.

Gość gość
"Ale atrakcyjnosc seksualna to jedno, a mordestwo czy zaginiecie powinno teoretycznie inetersowac bez wzgledu na urode jezyk.gif " x a co to za strata, że jakiś bazyl/pasztet zdechł??

Gość gość
gość dziś Teoretycznie taka sama. Ale praktycznie? Ludzie kochają ludzi pięknych młodych przebojowych. I tak już jest. Na brzydkich to się sra.

Gość gość
Ciężko to wyjaśnić. I ciężko stwierdzić dlaczego akurat TE przypadki, bo przecież ładne dziewczyny również są porywane, mordowane i jest o tym cicho. Chcecie przykład? Zabójstwo z 24 kwietnia 18-letniej Katarzyny S. z Siedlec, oprócz szumu w lokalnych mediach i małej wzmianki na ogólnopolskich portalach nic nie było, żadnej ogólnonarodowej schizmy, jedno wielkie nic. a też jakiś czas jej szukali i też niebrzydka pannica była.

Gość gość
EcceHomo dziś Odnalazł się ?

Nie mam pojęcia, w gazecie regionalnej napisali że był studentem wyszedł z pracy do domu i tylko go widzieli, przez jakiś czas były plakaty na mieście. Inna sprawa Mojego kuzyna znajomy lat ok 24 pasjonował się Survivalem miał dziewczynę własny biznes w ramach swojego hobby chodził np do lasu gdzie budował sobie szałas i tam sobie żył z dala od cywilizacji kilka dni. Raz sobie tak poszedł i już nie wrócił policja znalazła szałas jego dokumenty ubranie buty a chłopaka a ni śladu i też nikt tym specjalnie się nie interesował dopóki jego dziewczyna nie podniosła rabanu co i tak skończyło się tylko na lokalnym rozgłosie, dodam że to było w zbliżonym okresie kiedy zaginęła Tylman