Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety patrzą tylko na wygląd dlatego nigdy w związku nie będę

Polecane posty

Gość gość
Do 20:15 mieszkam w Warszawie i nigdy takich jak opisałeś nie widuje

Gość gość
gość dziś To nie wystarczy w dzisiejszym świecie kobiety chcą czegoś więcej. Chodzę do psychiatry, bo się leczę na depresje miedzy innymi kobiety mnie doprowadziły do takiego stanu chciały tylko ciasteczka, który robi wrażenie na kobietach.

Gość gość
gość dziś Koleżanki też takie miały i mają wymagania wobec faceta, bo czytałem wiele razy ich blogi i słyszałem jacy ich kręcą mężczyźni.

Gość gość
Autorze też patrzysz tylko na wygląd, skoro założyłes z 50 tematów chude szkapy przytyjcie, bo patrzeć się nie da

Gość gość
Do 20:19 I tu jest twój problem kobiety lubią facetów silnych psychicznie nie znoszę słabeuszy i mięczaków mój facet ma 172 ale jest męski dlatego wole go od słabeusza 184

Gość gość
Jesteś wysoki to nie ma szans żeby się jakaś dziewczyna zainteresowała. Twarz to 80% sukcesu reszta to tylko ciało.

Gość gość
gość dziś Kobiety chca przystojniaków nawet takich co słabeuszami.

Gość gość
gość dziś Nie zakładałem takich tematów.

Gość gość
Każda kobieta zwraca na każdy detal w wyglądzie więc trzeba wyglądać idealnie. Klucz do sukcesu jest wygląd na to zwracacie uwagę przy wyborze partnera.

Gość gość
gość dziś Kobiety chcą przystojnych mężczyzn nie przecietniaków. Reszta ich nie obchodzi.

Gość gośćlaluna
Ty boj***e p******y jetes mierzysz wedug siebie p*****l sie ty huju wredny

Gość gość zawadiaka
Czy możemy jakoś ci pomóc?

Gość gość
ee tam rozejrzyj sie i popatrz;p c*****o tak byc samemu ja sobie robie fryzurke na lato i w******** mam problemy ,prace i chuj tam przej*****e

Gość gość
Jak kobiety zwracają na każdy detal w wyglądzie? to może ja będę się tak was czepiał :D masz pieprzyk na ciele to wypad z mojego życia haha

Gość gośćlaluna
Kpcjam faceta,milon kobiet tak kocha huju mierny poj***e

Gość gośćlaluna
P*****l sie wajansiaszu jedana c***o

Gość gość
Nawet Lech Kaczyński 167 miał żone

Gość gość
Czy starsze kobiety też patrzą na wygląd? nie wiem wydaje mi się , że nie tak bardzo jak młodsze czy rówieśniczki.

Gość gość
gośćlaluna dziś Ładnie do mnie piszesz :) takiego pustaka to bym nie chciał nawet za dopłatą.

Gość gość
Gosciu troche ma racje jak ma 184 wzrostu to musi byc chudy bardzo to pewnie ta jego srednia budowa :) Jeszcze wyglad jak u gierdycha i co sie dziwic. Juz nie przesadzajmy z tym wzrostem. Tak naprawde wzrost pomgada bardzo jak jestes ciachem ale bez reszty to mozesz byc paskudna tyczka. A jak jestes wysokim ciachem to laski same za toba lataja z jezykiem u pepka. Sam pracuje z gosciem ktory ma 190 cm a jak dla mnie to pikus na jeden strzal a jestem o glowe od niego nizszy.

Gość gość
gość dziś Miał :) bo wtedy kobiety nie patrzyły tak na wygląd jak dzisiaj.

Gość gość
Takie są wymagania kobiety co do wyglądu faceta: Wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony z 7% tkanką tłuszczową, z bardzo ładną twarz, idealna, cerą, który ubiera się jak na rewie mody, ma nieziemski uśmiech, licówki za kilka tys zł, chodzi do kosmetyczki co tydzień, dba o siebie nadmiernie i siedzi przed lustrem min 1h dziennie. Siostra jest w związku z podobnym facetem opisanym przeze mnie. x Hmm… Trzy razy byłam w związku i żaden z moich facetów tak nie wyglądał. CO JEST ZE MNĄ NIE TAK

Gość gość
Facet przystojny ale słabeusz, d**ek, który zdradza kobiety zawsze będzie w związku tylko dlatego, że jest atrakcyjny.

Gość gość
Kobiety patrza na wygląd i na kase. Niestety jak się chce dzisiaj ****ać lachony, to trzeba miec w bicku z 40 cm na żyle, być opalonym, miec białe zęby włosy na żel, i buźke ala, C. Ronaldo albo inne ciacho. W dodatku nie możesz być zbyt owłosiony na klacie taka moda. Takie życie. 90% z nas nie spełnia tych norm dlatego jest w życiu nie szczęśliwych i ***** kaszaloty które im się nie podobają

Gość gość
Kiedyś byłem taki miły dla kobiet i co miałem z tego? zostałem potraktowany jak śmieć

Gość gość
Takie życie. 90% z nas nie spełnia tych norm dlatego jest w życiu nie szczęśliwych i ***** kaszaloty które im się nie podobają x Cudowny przykład hipokryzji.

Gość gość
Chciałbym być w związku nawet marzę o tym.....

Gość gość
Nie jestem chudy.

Gość gość
Autorze, a co z dziewczynami, które nie mają takich facetów, jakich opisałeś? W ogóle nie uznajesz istnienia takich kobiet, chociaż pod każdym twoim wątkiem znajdzie się przynajmniej jedna, która uprzejmie oświadczy Ci, że taki typ urody jej nie kręci lub jej własny facet wygląda zupełnie inaczej i "nieatrakcyjnie" wg twoich standardów?

Gość gość
gość dziś Jakiej k***a hipokryzji? Ja nie wyglądam tak jak opisałem i nie mam żadnej dziewczyny. Proste mówie jak jest. to wszystko mnie dotyczy.