Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety patrzą tylko na wygląd dlatego nigdy w związku nie będę

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Istnieją ale takie kobiety są grubo po 30-tce.

Gość gość
gość dziś Właśnie na takich mężczyzn moja siostra leciała i koleżanki.

Gość gość
Do 20:57 to u ciebie głupota jest rodzinna

Gość gość
Aha. Więc obalam Twoją teorię. Powtarzam - miałam trzy związki w życiu. Żaden z moich chłopaków nie wyglądał tak, jak opisany przez Ciebie. Wszyscy trzej mieli inne typy urody, inny wzrost, inną masę ciała. Jestem osobą 20+.

Gość gość
gość dziś Mojej siostrze bardzo podobał się Cristiano Ronaldo.

Gość gość
Siostrą się nie zajmuj, jej nie będziesz podrywać. A co do Cristiano Ronaldo - nie znoszę takiego typu urody :o

Gość gość
Sama ma bardzo przystojnego bruneta z ciemną karnacją z włoskami do góry.

Gość gość
gość dziś Może wyglądali podobnie z wyglądu :)

Gość gość
21:00 Podobnie do kogo?

Gość gość
Nie mam chorych wymagań jestem w stanie zaakceptować wadę w wyglądzie nie tak jak wy, że potraficie odrzucić za to, że nie ma twarzy ciasteczka.

Gość gość
gość dziś Do opisanego ideału przeze mnie.

Gość gość
Nie, przecież napisałam wyraźnie, że tak nie wyglądali. W dodatku każdy z nich miał odmienny typ urody (różnili się między sobą znacznie).

Gość gość
gość dziś Może tak być, że się przejechałaś w przeszłości na ciachach dlatego się związałaś z mniej atrakcyjnym facetem.

Gość gość
gość dziś Dobra, dobra w takie bajki to nie wierzę no chyba, że się przejechałaś kilka razy i wreszcie zainteresowałaś przeciętniakiem.

Gość gość
21:10 Moim pierwszym facetem był niższy ode mnie, krępy rudawy pucaty koleś z pieprzykiem na twarzy. Obecnie też jest w związku. Tyle tylko, że nie ze mną.

ale to też wina samych facetów przeciętna kobieta jest adorowana przez średnio kilku facetów jak nie więcej, moja siostra jest przeciętna z wyglądu ma dziecko i męża a mi opowiada że ją obcy faceci podrywają na fb Sąsiadka moją ma córkę która jest przy kości ale ładna z buźki i zawsze miała jak skończyła 18 facetów po 30 którzy ją adorowali i prezenty kupowali i nie mówię tu o brzydkich gościach tylko zadbanych szczupłych

Gość gość
To może miał farta, bo ja nigdy nie miałem dziewczyny każda mnie odrzuciła za wygląd.

Gość gość
Mnie się wydaje, że kobiety mają przerośnięte ego i każda uważa, że jest piekna, boska, idealna z wyglądu. Mężczyźni nawet najbrzydsze dziewczyny komplementują jaka jest piekna, cudowna to ona sobie myślę może faktycznie jestem ładna :)

Gość gość
21:15 Obawiam się, że wygląd nie jest w Twoim przypadku problemem. Tutaj kłopot sprawia mentalność.

Gość gość
Myślałeś kiedyś o tym, żeby zapisać się na kurs uwodzenia? :D:D:D

Gość gość
Musiałby się wydarzyć cud żeby mnie jakaś dziewczyna ze chciala, bo jak ją zaimponować jak zwraca uwagę tylko na wygląd?

Gość gość
21:15 Nie maił farta. Po prostu miał świetny charakter i poczucie humoru. Było w nim coś bardzo fajnego i ciepłego, co sprawiało, że chciało się przy nim przybywac :)

Gość gość
gość dziś Wygląd jest problemem. Możesz być z charakteru boski, cudowny jak nie wyglądasz jak ciacho zapomnij o związku.

Gość gość
gość dziś Nie muszę, bo i tak nic to nie da. Ja dążę do wyciśnięcia z wyglądu co się da i wtedy zacznę podrywać dziewczyny.

Gość gość
21:19 I nie dasz rady… Bo wygląd to tylko składowa atrakcyjności. Musisz zmienić podejście.

Gość gość
gość dziś Też taki jestem i co? ani razu w związku nie byłem, bo każda patrzyła na wygląd :/ Napisać co pisały o mnie? jak rozmawialiśmy? wiesz jak zareagowała/y tak: tyś k***a jest jakiś idealny nie wierzę, że taki facet istnieje.

Gość gość
21:23*

Gość gość
Napisać co pisały o mnie? jak rozmawialiśmy? wiesz jak zareagowała/y x No napisz. To dlaczego innym bez urody się udaje, a Tobie nie? Może jest jeszcze zupełnie inny powód, pomyśl o tym.

Gość gość
Był tutaj taki ciekawy temat, że facet zbrzydł po wypadku, a dziewczyna co zrobiła? uciekła od niego Albo inny przypadek chłopak pisał z jedną dziewczyną miesiąc po jakimś czasie pokazał swoje foto i co zrobiła? nie odezwała się ani razu i zerwała kontakt bez słowa