Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z rozwodnikiem z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Jestem stanu wolnego, nie mam dzieci. Poznałam cudownego faceta, ale ma dziecko, które mieszka ze swoją matką. Ma ustalone widzenia, 2 weekendy w miesiącu, ferie, 2 tygodnie wakacji, święta. Póki nie pokazał mi dziecka było ok. Chyba spotkania ze mną wstrzeliwał między widzenia. A teraz załamka. Weekend majowy cały z dzieckiem pod jego dyktando. Poprzedni weekend pracował, więc nie było możliwości się spotkania, ten znowu dziecko. Spotkania w trójkę mnie nie bawią. Chyba dam sobie spokój. Czy ktoś przerabiał podobnie?

Gość gość
Dlatego, z zasady nawet nie umówię się z takim facetem, który ma dzieci... kocham dzieci, ale chcę mieć swoje, a życie w trójkacie mnie nie bawi

Gość gość
Daj mu szansę pewnie bardzo kocha swoje dziecko i jak ma okazję je widzieć to chce się nim nacieszyć.

Gość gość
chcę mieć swoje, a życie w trójkacie mnie nie bawi x wbrew pozorom rozwodnik to najlepszy kandydat na meza. ma doswiadczenei w zwiazku wie jak zspokoic kobiete jak sie znia obchodzic. x Nawet nie wiesz jak szybko przyzwyczaisz sie do tego dziecka i pomyslisz ze to twoje nawet nie przejdzie ci przez mysl ze to nie ty je rodzilas. Pomyslisz ze to twoje. x a rozwodnik jest tez swietnym ojciem, pozatym facet co ma dziecko ma doswiadczenie z dziecmi i bedzie tez lepszym ojcem dla waszych dizeci

Gość gość
Odradzam związek z takim. Zawsze będziesz miała na karku nie tylko jego "dzieciaka" ale też jego "byłą". Szukaj wolnego i bezdzietnego faceta.

Gość gość
Odradzam związek z takim. Zawsze będziesz miała na karku nie tylko jego "dzieciaka" ale też jego "byłą". Szukaj wolnego i bezdzietnego faceta. x tak mowia zazwyczyaj samotni goscie co nie maja brania wsrod kobiet. Prawda taka ze rozwodnicy sa najlepsi

Gość gość
gdyby był taki cudowny to by się nie rozwiódł.. omijajcie rozwodników, oni tylko udają takich cudownych a tak naprawdę nie nadają się do życia w związku czego najlepszym dowodem jest rozpad ich małżeństwa

Gość gość
Znam takie pary i dobrze im razem. Nawet małżeństwo

Gość gość
Może napiszę dokładniej jak to wygląda u nas. Np. ten weekend mieliśmy wybrać się na wycieczkę. Jednak nic mi nie powiedział, że planuje zabrać dziecko. Dziecko jest nieznośne, hałaśliwe, złośliwe, a ona na każdym kroku mu ustępuje. Ma 8 lat więc dużo już rozumie. Wiem jak wyglądają wyjazdy z jego dzieckiem. Idziemy np. w prawo to dziecko koniecznie w lewo i drze japę. Więc idziemy w lewo. Co chwilę o coś się obraża. Naprawdę chciałam to dziecko polubić ale nie da się. Jego była żona też ciągle obecna w naszym życiu. Np. dzwoni w środku tygodnia, żeby zabrał gdzieś tam dziecko to on potrafi wyjść z lokalu gdzie je ze mną obiad i pędzi. Naprawdę jest to dla mnie męczące.

Gość gość
wyglada na to ze jestes straszna maruda facet jest cudowny a dziecko pewnie tez tylko to ty jestes zazdrosna

Gość gość
Powtarzam zatem, wolna kobieta powinna szukać wolnego faceta, gdzie razem stworzą związek, a później rodzinę. Jeszcze mozna by dać szansę rozwodnikowi bez dzieci i takiemu co, rozwód nastapił nie z jego winy, no to jeszcze, ale w dwóch pozostałych przypadkach, to nie ma sobie nawet co głowy zawracac...

Gość gośćlaluna
Ty k***o

Gość gośćlaluna
Mam meza o 4,lta starszego wzial mnue z dzieckiem i kocha mnie ponad zycie i adoptowal to dziecko wal sie szmato j****a

Gość gość
to wez se prawiczka jak ci zle z rozwodnikiem wtedy w waszym zyciu bedzie obecna ciagle jego mamusia

Gość gość
nigdy w zyciu zwiazku z facetem z bachorem

Gość gość
To facet ma teraz dwoje dzieci. Jedno drze japę a drugie strzela fochy. Tyle że to wiek dorosły ale opóźnione w rozwoju. O ile do własnych dzieci można mieć dużo cierpliwości to cudze mogą wkurwić.

Gość gośćlaluna
To go nie bierz ****aj sie tylko z nim

Gość gość
to bierz prawika i nie jecz

Gość gość
Zastanow sie i albo akceptujesz jego dziecko albo daj sobie spokoj z tym zwiazkiem. Innego wyjscia nie ma. Bo uzeranie sie mecznienie itp to nie ma sensu takze albo akceptujesz albo daj mu spokoj.

Gość gość
L

Gość gość
jak nie akceptujesz jego dziecka to nie ma sensu ta znajomosc. nie możesz od niego żądać by nie spotykał się synem.

Gość gość
Z debilami ja normalna jestem ale tu sie nie da

Gość gość
Dzieciaty rozwodnik to nie kawaler bez zobowiązań. Dzieciaty rozwodnik ma dziecko i obowiązki względem swego dziecka. Jak nie dociera do ciebie, że facet ma dziecko i musi się nim zajmować to szukaj kawalera bez zobowiązań. Czy ty porzuciłabyś własne dziecko dla obcego faceta, który chciałby się z tobą spotkać?

Gość gość
dziecko nie znika po rozwodzie rodziców. wbij to sobie do pustego łba