Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasażer PKS

Co sądzicie o kobietach kierowców autobusów ?

Polecane posty

Gość pasażer PKS

Co sądzicie o kobietach kierujących autobusami ? Zauważyłem że jest ich coraz więcej a kiedyś to był zawód typowo dla mężczyzn. Z jednej strony fajnie wygląda kobieta za kółkiem i lubię popatrzeć na nią jak prowadzi taki gabaryt zwłaszcza jak jest ładna ale czasami odczuwam lekki strach i niepokuj że może sobie nie poradzić na zakręcie czy gdzieś w trudnym terenie na drodze.

Gość gość
Dla mnie super szczególnie jak łapie drążek zmiany biegów

Gość pasażer PKS
Ja też lubię patrzeć jak zmienia biegi no i jak wciska nóżkami pedały zwłaszcza jak ma jakieś fajne buciki. Jeżdżę codziennie PKSem do roboty i widzę że już trzy kobitki śmigają. Dwie z nich to takie niezbyt urodziwe i starawe ale od nie dawna jeździ taka młoda piękność. Zdziwiłem się że wybrała taki zawód bo spokojnie by mogła być modelką. Zawsze jak ona podjeżdża to zajmuję pierwsze miejsce z prawej bo lubię sobie poppatrzeć jak prowadzi. Cudny widok prawdziwy seksapil mógł bym tak na koniec świata podróżować tylko jak wspomniałem czasami mam stracha że tak młode delikatne dziewcze może mieć chwilowy kryzys i nie poradzić sobie z autobusem na zakręcie czy ślizkiej drodze. Ale ogólnie to widok cudny zwłaszcza że kierowca PKS kojarzy się z bezzębnym dziadziem z wąsikiem a tu taka nowoczesna i śliczna odmiana.