Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieladny kolega pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę który mi się kompletnie nie podoba za to ja jem tak. Ostatnio byliśmy sami i on właśnie powiedział mi to że mu się podobam i zaczął mnie dotykać powiedziałam mu żeby wziął łapy a on dalej. Kurde wyglądało to trochę jak zgrywanie się albo żart z tym dotykaniem jak jakieś drocze nie się nie wiem co o tym myśleć. ???

Gość gość
A co wymagasz modela dlatego go odrzucasz?

Gość gość
typowa polka - najważniejsze że jest "nieładny" i trzeba było to napisać w tytule, a nie to że dotyka. Gdyby był "psystojny" to pewnie mógłby ci wsadzić rękę do majtek i jeszcze byś się cieszyła a jak "nieładny" to jejq zabierzcie go ode mnie. Jesteście żałosne, nic dziwnego że na całym świecie z was się śmieją i was nie szanują.

Gość gość
No jakby mi się podobał to by się chyba nic nie stało

Gość gość
Pan o 23:16, proszę wyobrazić sobie, najgrubszą kobietę jaką pan zdoła. Udało się? Świetnie :). To teraz niech pan sobie wyobrazi że taka kobitka pana zaczyna dotykać. Jaka jest pana reakcja? No właśnie. Dlatego faceci są debilami. Wy możecie powiedzieć "fuj" bo w końcu kobiety powinny szanować siebie. A jak dziewczyna powie "fuj" to już jaka ona pusta. Hipokrycyzm proszę pana, hipokrycyzm. :)

Gość gość
Brube dziewczyny maja zwiazki osobiscie znam sporo takich.

Gość gość
No ok to niech jakaś pani powie co by zrobiła gdyby a facet się podobał b facet się nie podobał?

Gość gość
Po 1. Skora autorka żali się na kafeterii to raczej nie należy do osób atrakcyjnych i zapewne jest samotna. Po 2. Skoro tak jest to dlaczego ma wybrzydzać? Nie rozumiem Nie mówie że ma się rzucić na wszystko co się rusza. I dać sie macać. Ale może wypada pewne rzeczy przemyśleć. Chuj wie jakie oczekiwania sama g****o sobą repezentuje ale wymgać to się wymaga.

Gość gość
No i co z tego, że jest brzydki? Ja mam chyba osobiście jakiś fetysz, bo zawsze podobali mi się faceci, których społeczeństwo uważało za nieatrakcyjnycn.

Gość gość
Eh nie chodziło mi o to że jest uważany za brzydkiego. Po prostu mnie nie kręci. Może być nawet najprzystijniejszy wg innych ale mnie nie kręci. O to mi chodziło

Gość gość
Pustak leci na wygląd i wybrzydza.

Gość gość
Wygląd, wygląd się dla was tylko liczy i nic więcej.

Gość gość
Spytaj go, czy rozumie określenie "molestowanie" i czy wie co za to grozi.