Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ex chce do mnie wrócić

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyć dziwna sytuacje, poniewaz ponad dwa miesiące temu zaczęłam być ze swoim (byłym juz) chłopakiem. Przed związkiem wszystko zapowiadało się swietnie, krecilismy ze sobą kilka miesięcy, ale co dziwne dzięki byciu ze sobą to się zmieniło. On zaczął w weekendy jeździć do kolegów gdzie były także znajome jego przyjaciela, a ja czułam się zlana. Było jeszcze kilka sytuacji, ale po czasie miałam dosyć i z nim zerwałam. Powiedział, ze i tak nam się nie układało i, ze ma nadzieję, ze znajdę kogoś lepszego niż on. Potem okazało się, ze uprawiał on seks ze swoją dawną znajomą i przyjaciółką jego przyjaciela, lecz nie wiem czy działo się to gdy byliśmy razem, czy po tym. Po niecałych dwóch miesiącach on powiedział naszemu wspólnemu przyjacielowi, ze nie może o mnie zapomnieć i, ze ciągle ma mnie w głowie i sercu, ze dalej coś do mnie czuje. Niestety ja też do końca o nim nie zapomniałam i dzisiaj gdy spotkaliśmy się było całkiem normalnie i tak jakby nie było tych wczesniejszych sytuacji a ja znowu czuję jakby uczucie odżyło. Dodam, ze oboje nie jesteśmy dorośli i, ze nie mam pewności czy on naprawdę spał z tą dziewczyną. Co mam zrobić?

Gość gość
Olej typa. Jak raz zdradził to będzie się powtarzał. Miał swoją szansę ale zepsuł.. Zapomnij o nim i znajdź jakiegoś bardziej wartościowego faceta.

Gość gość
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.

Gość gość
Twój ex jest next :-)

Gość gość
Wchodzi się, ale nigdy gdy facet jest lowelasem, ma we łbie zdrady, jest śmierdzącym leniem wyłudzającym wszelkie dobra, gdy ma nałogi albo jest narkomanem i chorym psychicznie.A jak już cytujesz: "nie wchodzi się do tej samej rzeki", to chociaż przeczytaj głąbico, co oznacza naprawdę to stwierdzenie, i naucz się, sieroto, że nie można stosować go do jakiegokolwiek związku bo cytat ten nie jest i nie dotyczy związku ani rozstań i powrotów. Patologia i skrajny debilizm! :P