Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Express do kawy

Polecane posty

Gość gość
Przewody z mlekiem sa zrodlem problemow higienicznych. Ja mam bez przewodow na mleko. Ten temat byl niedawno ;)

Gość gość
Czy ktos mi pomorze chce umrzec

Gość gość
U nas w pracy jest podobny ekres po prostu rurkę od mleka trzeba przeczyścić raz na jakiś czas

Gość aSunsin
No powiem Wam, że u nas też szef się ostatnio wykosztował i kupił ekspres Jura to już taka wyższa półka, ale mamy kilku smakoszy, którzy lubią sie bawić i robią naprawdę cuda. Jakby ktoś chciał poszukać sobie czegoś dla siebie podobnego to mogę z czystym sumieniem polecić - https://decofire.pl/agd/ekspresy-do-kawy szczególnie właśnie te Jura.

Gość Anna024923901
Saeco to dobre ekspresy :) U nas w biurze jest ten ekspres Saeco i wszyscy jesteśmy zadowoleni z niego, zwłaszcza w poniedziałki :D ostatnio z mężem zastanawialiśmy się nad kupnem ekspresu do domu, może na gwiazdkę sobie sprezentujemy ;) oglądaliśmy parę we Flincie w Warszawie i mają model, który nam najbardziej przypadł do gustu :)

Gość gość
Ja używam delonghi już rok i jestesmy mega zadowoleni jest bez zbędnych fajerwerków typu mleko piana czy inne , tylko czarna kawa ☕ smak doskonały i wygoda przy nie skomplikowanej obsłudze