Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jak często puszczacie się z przypadkowo poznanymi chłopakami ?

Polecane posty

Gość gość

na imprezach itp... bo moja znajoma pracuje w recepcji hotelu i mowila mi to i owo...w weekendy duzo jest ''par'' na jedną noc... laski podpite lub nie, wiadomo po co tam przychodzą, zdarza sie ze goście skarzą się na jęki stęki piski darcie mordy i ona niestety musi wtedy interweniować, zdarzylo sie jej zobaczyc pol nagiego kolesia w drzwiach ,zanim zapukala to siksa wyła gdy ją brał... wiec przyznajcie sie - jak czesto wam sie zdarza tak puszczać ? faceci - jak czesto puszczacie sie z przypadkowymi pannami , prostytutkami ?

Gość gość
suki szmaty i tyle

Gość gość
Dwa razy w miesiącu.

Gość gość
kiedyś co miesiąc ale już tego nie robię bo wpadłam i mam dziecko na utrzymaniu

Gość gość
Co cię to obchodzi? Prowadzisz jakieś statystyki, książkę piszesz czy co? Nie udzielę informacji, jak nie wiem komu i w jakim celu zostanie to wykorzystane :-)

Gość gość
Jakby co to mam tytuł "Na straży cudzej moralności".Może by tak telenowele nakręcić?

Gość gość
Achtung! Lepiej uważać. Może jakiś haker albo szantażysta. Kobiety są szczere i skore do zwierzeń, naiwne, łatwo przyznają się do zdrady, wszelkich przygód miłosnych. Z najdrobniejszy i szczegółami opowiedzą, co i jak. Potem szantażuje, że mężowi albo rodzicom poskarży i wymusza cenę za milczenie. Nikt nie jest anonimowy tak naprawdę, więc po co byle komu zdradzać swoje sekrety :-)

Gość gość
a po co zdradzac ? skoro wiadomo ze wiekszosc polskich nastolatek, studentek to rezerwuary zarazy wszelakiej, patologia bez kręgosłupa moralnego, dla nich lizanie się na pierwszej randce to norma, oral po paru spotkaniach też, co niektóre uprawiają anal na 1 randce :D

Gość gość
Autor, prawiczek-koniobijca, już się wznieca i ciężko dyszy z nadzieją na pikantne opowieści. Bo sam uprawia seks tylko z własną ręką.

Gość takie co uprawiaja
anal na pierwszej randce to powinny byc w kamieniolomach zamykane :D