Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM PROBLEM Z SĄSIADEM

Polecane posty

Gość gość

Prawdopodobnie k***s zastzrelił mi z wiatrówki psa no ale nie mam jak tego udowodnić, więc chciałem się na gnoju jakoś zemścić; chciałem mu samochód porysować ale mieszkam na wsi, mała społecznośc , więc mógłby domyśleć się że to ja więc potem czyb mógłby coś gorszego zrobić... nie wiem jak c***a udupić; to kryminalista na dodatek

Gość gość
Po chrześcijańsku mu przebacz, tym bardziej, to twoja wina. Czemu akurat tobie zastrzelił? Bo pies mógł robić co chciał, bez jakiejkolwiek opieki go zostawiłeś? Gdybyś miał psa na oku, to by żył. Widzisz, twoja wina, twoja wina, twoja bardzo wielka wina.

Gość gość
nie moja wina bo kto k***a normalny do psa strzela jak go w****i :P ; może pies powinen nie biegać luzem okej ale strzelanie do psa za to że biega to przesada nie uważasz :p

Gość gość
A gdzie ten sąsiad mieszka obok w domu wolnostojącym czy jest to siąsiad mieszkajacy w tym samym budynku mieszkalnym

Gość gość
wyciag olów z psa zrob mielone idz poczęstować sąsiada:-P

Gość gość
mieszka obok na przeciwko mniej wiecej; to kryminalista i przydupas nawet k***a go na garaż nie stać i starego fiata trzyma na dworze

Gość gość
Czyli mieszkacie w tym samym budynku mieszkalnym?

Gość gość
Na pewno ma coś na sumieniu podpierdziel go . Syn sąsiada urządzał kiedyś sobie rajdy po oknem u mnie samochodem jego ojciec nie lepszy razem z nim . Poszłem do niego żeby hałasu nie robili nie pomogło policja nic nie zrobiła .Pomogł internet i wykaz działek z mapami satelitarnymi wypatrzałem że zajmuje nielegalnie opuszczoną działkę obok swojej posesji . Wleciała kontrol kare mu dopieprzyli że samochody musieli sprzedać aby ją zapłacić spokój do dzisiaj jest .

Gość gość
nie on mieszka w innym domu od mojego na przeciwko :P

Gość gość
To trochę komplikuje sprawę chociaż uważam że należy trochę poczekać a okazja samasię pojawi, narazie nic mi do głowy nie przychodzi jak to żeby pczekać na dogodną okazje ktora przędzej czy pózniej się pojawi

Gość gość
Mieszkam na wsi u mnie też taki typek był każdemu dokuczał policja mu nic nie zrobiła bo robił za konfidenta . W któryś piękny dzień debil wybił szybe w budynku złapali go wywieźli z 20 km za miasto rozebrali do naga zabrali komórkę i go zostawili .Potem szedł z fiutkiem na wierzchu główną ulicą .

Gość gość
on żyje z zasiłków z gopsu plus ma tak jakieś za opieke nad matką; swoją drogą wiem po kim jest nied***bany :P gdybym miał jakieś znajomośći w gminie no ale moge tylko donos napisać...

Gość gość
zresztą w sumie szkoda nawet strzępić ryja... uczciwy człowiek zapirdala całe życie i g****o z tego ma dosłownie; a ten nic nie robi a z pewnie z 1000 w sumie dostanie z opieki... po prostu może człowieka jasny chuj strzelić !!!

Gość gość
A opiekuje się tą matka faktycznie czy tylko kasę bierze ?

Gość gość
ta matka to też niezły gagatek bo ma już 80 ale nigdy nie pracowała wiec ma sie dobrze; ma z 900 renty bo siedziała za komuny za obraze ZOMO którą pewnie oddaje synusiowi plus zasiłek opiekuńczy plus jakieś okresowe plus jakieś doplaty do opału

Gość gość
ale najgorsza jest ich mentalność; ludzie którrzy nigdy się nie dorzucali do budżetu ciągle tylko narzekają że inni powinni pracować żeby było więcej na zasiłki i renty; no brak k***a słów !!! dobra kończe bo sie nakręcam za bardzo szkoda zdrowia :P

Gość gość
No właśnie jak opanujesz emocje i poczekasz to na pewno okazja sama się napatoczy, ale musisz ochłonąć i na zimno podejść do zemsty powodzenia

Gość gość
Jak postrzeli człowieka, to się nim zajmą. Była taka sytuacja na Śląsku parę lat temu. Uszkodził 5 osób z wiatrówki, więc gnoja w psychiatryku zamknęli, bo sąsiedzi popierdółki. Groził tą flintą, celował do psów i kotów, aż postrzelał ludzi. Zgłosić, że czujecie się zagrożeni, najlepiej do mediów jak policja wiejska to ofiary losu i sadystę kryminalistę po gołej d/u/p/i/e całują ze strachu ☺

Gość gość
Tak, iść siedzieć za podpalenie, a gnój się załapie na odszkodowanie. Jeszcze se armatę kupi na WOŚP albo czołg