Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina678

Sprzeczne sygnały od faceta

Polecane posty

Gość Malwina678

Od 4 miesięcy spotykam się z facetem, którego traktuję wyłącznie jak kumpla. Chodzimy do kawiarni, kina, wspólne rozmowy, wszystko bez seksu ;) Facet, nazwijmy go M, powiedział mi ostatnio, że ma wrażenie, że ja chciałabym czegoś więcej,ale on wolałby zostać na etapie przyjaźni, bez związku. Z drugiej strony to on zawsze wychodzi z inicjatywą spotkań, pyta czy może mnie przytulić lub pocałować w policzek, przynosi mi często kwiaty bez okazji, mówi mi, że jestem bardzo ładna. Powiedział mi też, że opowiadał o mnie swoim rodzicom, którzy chcieliby, żebyśmy kiedyś razem do nich przyjechali, żeby mogli mnie poznać. O co w tym wszystkim chodzi?Dlaczego wysyła mi takie sprzeczne sygnały?

Gość gość
A nie mozesz go zapytac? Nas pytasz? Przeciez my go nie znamy! Zaytaj "po co przynosisz mi kwiaty, mowisz komplementy, zachowujesz sie jak partner a jednoczsnie nie chcesz zwiazku? Dlaczego zabierasz mi czas i szanse poznania kogos kto bedzie chcial byc ze mna? Jestes psem ogrodnika?"

Gość Malwina678
Zapytałabym go, gdyby nie to, że on mi się podoba. Nie chcę zrobić z siebie idiotki.

Gość gość
No to nie pytaj i trac czas dalej! Wyraznie powiedzial ze nie chce z toba byc - prosto w twarz - ale ty bedziesz sie oszukiwac i wmawiac sobie ze jest inaczej. Powodzenia!

Gość gość
Nie ma tu nic sprzecznego. Nie chce żadnego związku z Tobą, jedyne do czego jesteś mu potrzebna to ewentualne zostanie laską do bzykania. Więc musi trochę poudawać że się stara.

Gość gość
18.46- dokładnie, ewentualnie laska do poprzytulania i spędzania razem czasu jak nie ma innych opcji. Gdy pozna inna, zauroczy się to szybko zerwie z Toba kontakt. Jesteś z braku laku

Gość gość
Może jest gejem. Tacy to uwielbiają mieć przyjaciółki i fajnie się spędza z nimi czas. Nie śpij przyjaźni ale też zacznij się z kimś spotykać. Jeśli mu zależy to się zacznie starać.

Gość Malwina678
On jest z natury bardzo nieśmiałym facetem. Może boi się zrobić pierwszy krok?

Gość gość
sprubuj go dotknac za krocze i rozpiac rozporek jak nie bedzie protestowal to cie kocha

Gość gość
Taa jasne...gdyby był taki nieśmiały to by nie pytał czy może Cie przytulic, pocałować w policzek, nie kupowalby kwiatow- byłyby tylko rozmowy, same kolezenstwo. Sam Ci powiedział żebyś nie miała nadzieji na zwiazek wiec lepiej rozgladaj się za kimś innym. A możesz byc pewna ze gdy trafi na odpowiednia kobietę to sie z nią szybko zwiaze a Ty pojdziesz w odstawkę wiec lepiej zdystanduj się i przestan się z nim spotykać

Gość gość
Ewidentnie cwaniak wie, jak się to rozgrywa, żebyś znalazła się w jego łóżku. A co ty myślałaś, że nie ma czegoś takiego, jak psychomanipulacja? Bo to jest psychomanipulacja i to w najgorszym wydaniu, co innego wmówić komuś, żeby kupił garnki za kilka tysięcy złotych, też używając technik psychomanipulacyjnych, a co innego wciągać w ten sposób dziewczynę do łóżka, bawiąc się nią tylko.

Gość gość
Skoro chce Cię zabrać do rodziców, to zapytaj go po co, skoro nie chce związku z Tobą ? Przecież to nielogiczne...

Gość gość
pua

Gość gość
Podobasz mu się, ale on nie chce związku, jest młody i nie chce sobie marnować młodych lat na relacje tylko z jedną dziewczyną.