Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem stara i zakochałam się jak nastolatka

Polecane posty

Gość gość

No i to jeszcze w kim, w normalnym facecie który pracuje fizycznie i często nosi ubranie robocze. Masakra. I ten stan trwa już pół roku. A ja usycham od środka. Nie moge wziąć się w garść. Życie przemyka mi między palcami. Jak się odkochac.

Gość gość
On wie o tym?

Gość gość
Mam tak samo :) teraz wiem, ze mozna tak sie zakochac w kazdym wieku Tez sie zakochalam, tylko w mezczyznie z klasa ;) tez usycham To juz 2 lata, nie zanosi sie na koniec. Nie mozna sie na zawolanie odkochac, tymbardziej, ze w glowie masz jego wyidealizowany obraz. Jakbys z nim zamieszkala, skonsumowala, to nie bylby juz taki idealny :)

Gość gość
A jak go poznalas?

Gość gość
On kiedyś też mi powiedział, że mnie kocha, ale ja nie brałam tego na poważnie. Aż zamilkł. A ja usycham brakuje mi jego głosu, wszystkiego. Kiedyś widziałam nieodebrane połączenie od niego, miesiąc temu ale nie oddzwoniłam.

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Kolejna królewna z drewna.

Gość gość
Tez sie tak zakochalam :) Widywalam go w pracy w ubraniu roboczym,nawet zeba jednego nie mial, ale jego magiczne oczy, jego charakter, jego usposobienie, nastawienie do swiata tak mnie urzekly, ze ciagle o nim mysle. Tylko,ze on ma zone i dzieci, wiec nic z tego. Ale fajnie tak bylo na niego patrzec.... Hehe kiedys sie bede z tego smiac :)

Gość gość
W literaturze Wokulski też był stary i zakochał się w Izabeli, która miała go gdzieś. W życiu też tak się zdarza. Idź za impulsem, może coś fajnego z tego się wylęgnie, a jeśli nawet nie, to czemu nie spróbować? Później będziesz żałować, że niewykorzystałaś szansy.

Gość gość
Dobre z tym brakującym zębem :D

Gość gość
Ja zrozumiałem że zadnego zęba nie miał

Gość gość
Mnie burek pokochał gdy bylam dziewczyna bez zęba na przedzie