Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosyć związków

Polecane posty

Gość gość

Nie daję sobie rady w relacjach z mężczyznami, jestem bardzo rozczarowana ich przebiegiem. Zaczynam się zastanawiać, czy bycie w związku w ogóle jest mi pisane…

Gość gość
Tak, wiem. Czytałam Twój wątek. Bycie w związku nie jest wartością samą w sobie. Dużo zależy jeszcze od tego jaki to związek :P

Gość gość
13:33 Ja nie podzielam Twojego zdania… Co Ci po związku, w którym druga osoba na Tobie żeruje, a Ty nie masz nic w zamian? Tracisz mnóstwo energii i szeroko pojętych "zasobów", które idą w totalną próżnię i nie przynoszą Ci żadnych korzyści, a będąc samemu przynajmniej część z nich zainwestujesz w siebie. Też kiedyś myślałam, że bycie w związku to coś wyjątkowego. Problem w tym, że nie każda osoba, która wyraża chęć przebywania z Tobą, naprawdę chce z Tobą być. Samotność to coś, czego ludzie zwykle starają się unikać. Ale bycie w związku niestety nie wyklucza samotności

Gość gość
Może rzeczywiście ten fakt bycia w pierwszym związku jest ważny, żeby wiedzieć z czym to się je. Im dalej w las, tym łatwiej jest się przekonać, że marny związek życia Ci nie poukłada, a raczej przysporzy rozczarowań i niespełnień

Gość gość
ja też...

Gość gość
a ja się rozstałam ze swoim 2 tygodnie temu i bardzo mi z tym dobrze :) W końcu mogę sobie robić co chcę, nie muszę z nikim niczego konsultować, pytać o zdanie, dostosowywać się do drugiej osoby. Koniec z kłótniami i znoszeniem humorków :) Raj :)

Gość gość
19.17 widocznie nic do niego nie czulas i nie ma sie czym chwalić

Gość gość
A jest jakis obowiazek bycia w zwiazku? Jak ci nie odpowiada, to po co sie zmuszasz?

Gość gość
gość 19:22 kiedyś była między nami wielka miłość ale czas i życie codzienne to zniszczyło. Właściwie nawet teraz nie jest mi on obojętny, zawsze będę po jego stronie i będę mu dobrze życzyć. Jednak mimo wszystko życie w związku nie jest nam pisane, obydwoje jesteśmy uparci, nie umiemy dochodzić do kompromisów a nasze codzienne nawyki są nie do zniesienia dla drugiej osoby.

Gość gość
Autorko polecam zaczac WYBIERAC dobrych mezczyzn