Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem katoliczka ale nie czuje wspolnoty czy warto zostac jehowym albo zielonos

Polecane posty

Gość gość

Swiatkowcem? Chcialabym żyć we wspolnocie dobrych ludzi o czystych sercach, niestety nie zawsze w kosciele sa takie osoby

Gość gość
W sensie do kosciola przylaza czesto ateisci i inne podroby, zwłaszcza chodza na pasterke, rezurekcje, niedziele palmowa, nie cierpie tych dwulicowcow, jednego dnia na fejsie gadaja na kosciol a drugiego dnia biegna do kosciola hipokryci! Kosciol powinien byc zamkniety dla podszywaczt ktorzy niszcza reputacje prawdziwym wiernym

Gość gość
Gdy tracisz wiare w ludzi odnajdz sile i milosc w pismie swietym. Kosciol jako instytucja i ludzis sa omylni, nieidealni. Zjednocz sie z Bogiem to on jest tym, ktory laczy ludzi.

Gość gość
16:57 pismo Święte jest napisane dziwnym jezykiem jak dla mnie, takim patetycznym i malo realnym, nie umiem go czytać po prostu jedyne co robię to wielbie Boga za przyrodę, zapach lasu, za zwierzęta

Gość gość
Idź na pieszą pielgrzymkę do Częstochowy, pieszą , nie autokarową. Poznasz ludzi takich jak ty, poczujesz kościół żywy i wspólnotę. Sama widziałam jak ludzie tam się zmieniają, spróbuj, nie pożałujesz.