Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziwne fantazje o pieszczotach,flircie i może fetyszu stóp

Polecane posty

Gość gość

z atrakcyjną kobietą,taką nie dla mnie.Wiadomo,że takie dziwactwa są nieporównywalne z seksem w związku z prawdziwego zdarzeniaJednak jeśli jest mi pisana samotność to chciałbym takich dziwactw spróbować.

Gość gość
Jakby mi facet powiedzial ze ma fetysz stop to minuta i tyle by mnie widzial.

Gość gość
to na razie bo ja ci mówię,że mam,ale jakiegoś wielkiego fetyszu nie mam,bardziej kręciłby mnie sam kontekst,że miałbym prawo dotknąć tylko jej stóp

Gość gość
Autorze, jakie masz fantazje o stopach? Czego dotyczą tak dokładniej? Opisz jak wyglądałyby te pieszczoty (ogółem, nie tylko stóp).

Gość gość
jakieś drobne przytulanie,mogłaby mnie pocałować w policzek,sugerując,że obciągała swojemu facetowi,albo,że zaraz mu obciągnie,mogłaby stopy na kolanach mi położyć do jakiegoś masażu i powąchania,a przed spacerem mógłby jej się na stopy spuścić i powiedziałaby mi o tym( chociaż żadnych obrzydlistw z lizaniem spermy to sobie nie wyobrażam)

Gość gość
i ogólnie spotykać się z nią raz na jakiś czas,żebym widział ją w rajstopach,pończochach,w szpilkach lub kozakach,żeby mi nie spowszedniała ( co jest naturalne jak ludzie się znają długo i widzą się na codzień)

Gość gość
i żeby mnie podniecała,ale żebym mógł o niej pomarzyć jedynie