Gość gość Napisano Maj 16, 2017 Witam zaraz z chłopakiem chcemy podjąć pracę za granicą ale ilość agencji pracy jest ogromna i nie wiemy jaka wybrać aby nie wyjsc na tym źle. Może znacie jakieś agencje pracy za granicą. Z góry dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniakova 0 Napisano Czerwiec 26, 2020 za mało szczegółów, nie napisałaś jaki kierunek i jakie umiejętności macie... jeśli chodzi o np Holandię to mogę polecić Otto, bo z nimi pracowałam, ale wszystko zależy co Cię interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiciuś 0 Napisano Listopad 19, 2021 Spokojnie w Niemczech załapiesz w kilka miesięcy dobrą kasę, w przypadku jobconsult.pl/ można jechać do przemysłu i zarobić dużo, choć praca tez będzie wymagająca. Natomiast jak chcesz zarobić to warto jechać i potem na cały rok będziesz miał jakieś finansowe zabezpieczanie. W mojej ocenie warto z tego skorzystać, szczególnie jak ktoś szuka dobrego zarobku w miarę szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach