Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propozycja wspólnego mieszkania. Względy ekonomiczne a szczere uczucie

Polecane posty

Gość gość

Mój facet chce ze mną mieszkać. Znamy się pół roku . Wiem że płacąc kredyt niewiele mu zostaje. I tutaj ja zaczynam się zastanawiać czy on proponuje mi to wspólne mieszkanie bo mnie kocha czy może chodzi tu o poprawę jego sytuacji finansowej? Jak to rozpoznać?

Gość gość
70% ludzi ma mieszkanie na kredyt... sama sobie odpowiedz,czy go kochasz? bo moim zdaniem, to jeśli byś go kochała, to nie napisałabyś tak durnego postu... Wybacz mi szczerość. Mężczyzna chce zrobić krok do przodu, a Ty snujesz domysły, czy aby przypadkiem nie bedziesz spłacała jego kredytu, przez co on o zgrozo bedzie miał lepiej...Niech ten facet czym prędzej sie obudzi, bo zapewne znajdzie mniej rozczeniową i wyrachowaną kobietę, bliską jemu sercu, a nie jego kieszeni...:P

Gość gość
powiedz, że możesz zamieszkać, ale nie masz pieniędzy, żeby się dokładać. Jeśli powie- nie szkodzi, chcę cię blisko siebie- to ok. A jak mu mina zrzednie to już sama wiesz

Gość gość
21:36, te babskie gierki. I później w końcu dostanie taka w mordę i zdziwiona. :-)

Gość gość
wiem wiem. Ale z drugiej strony ona też zaoszczędzi mieszkając wspólnie,nie musi przeciez splacac jego kredytu- wystarczy pół czynszu, gazu prądu itd, a nie pół raty