Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mczy mnie moja choroba

Polecane posty

Męczy mnie moja choroba zdarza się jak jestem sam w domu ze gadam do siebie jakieś bzdury i mam wrażenie że sąsiedzi to słyszą i jak słyszę za ścianą głosy sąsiadów to ciągle mi się wydaje że mówią o mnie i to są nie pochlebne komentarze o mnie pogorszyło się rok temu gdy zostałem napadnięty znam te osoby mieszkają nie daleko i czasem ich słyszę na ulicy byłem na policji złożyłem zeznania oczywiście nawet ich nie przesluchali czasami ich widuje na ulicy Teraz ciągle jak słyszę kogoś z domu na ulicy to myślę że to oni i myślę że chcą mi coś zrobić boje się wychodzić z domu jak wyjdę to ciągle oglądam się za siebie boję się wszystkich co kolomnie przechodza że mówią o mnie że chcą mi zrobić krzywdę to mnie męczy nie radzę sobie z tym nie wiem co zrobić

Gość Piotrek121212
Cześć. Nie przejmuj się.

Cześć to nie jest takie proste nie życzę nikomu być w moiej skórze Jak tak dłużej będzie to boje się że w końcu nie wytrzymam i coś sobie zrobię bardzo się tego boję i nie mam komu o tym powiedzieć wygadać się

Gość gość
Bardzo ci współczuję. Masz jakąś rodzinę? Jest ktoś, z kim mógłbyś wychodzić?

Gość gość
Ale walić konia pod Ewe Farne to się nie boisz?

Gość gość
Walic konia chyba po zadzie klepac reka chanie w ucho ehehe taka zdolna autorka samogwaltu

Nie masturbuje się pod nią nie mógł bym po za tym rzadko to robię x Mam