Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaBalerina

Przystojni są dobrzy ale tylko do sex spotkań a nie stały związek

Polecane posty

Gość EwelinaBalerina

Spotykałam sie z takim jednym mega przystojniakiem ok.2 lata,w łóżku niesamowity,uprawialiśmy niemal każdy rodzaj seksu od klasyki po analny ale nie wyobrażam sobie żeby wyjść za niego za mąż,robić razem zakupy itp. Nadawaliśmy zupełnie na innych falach facet ładny ale z sianem w głowie.

Gość gość
To tak jak ty:p

Gość gość
I podajesz maila zeby sie nim dzielic w dobrym slowie? Jeszcze altruista ehehe jestes pojeb albo goly pojeb czyli siano masz tylko nima konia bo cie nie stac wydajesz wsio na transfery egheghe miedzy prawa a lewa reka taki bogacz ehehehej

Gość gość
Niczym niezazdrosna channa blond

Gość EwelinaBalerina
Niestety wyjechał do Niemiec i kontakt sie urwał.

Gość gość
Ja jestem przystojny i mam trzy kochanki i parę miłych koleżanek od czasu do czasu lubię pocieszyć kobietę ale nigdy się z żądną nie zwiąże bo kobiety są tylko do p********ia chyba że robisz jej dziecko i idziesz w świat a ona wiernie czeka wychowuje ci potomstwo nikt z kobietą na dłuższą metę nie wytrzyma psychicznie a taki co latami siedzi przy jednej już jest omotany opetany uwiązany przez nią

Gość gość
Mój mąż w łóżku jest średni ale znaleźliśmy rozwiązanie trójkąt. Mąż pomimo że trwa to już dwa lata ( a seks z chłopakiem który doprowadza mnie podczas seksu do ekstazy ) zawsze jest mocno podniecony po trójkącie i mnie mocniej zerżnie doprowadzając do silnego orgazmu. Wszyscy mają z tego korzyści. Nie lubię obłudy w związku dlatego nigdy bym nie zdradziła osoby z którą dzielę łóżko.

Gość gość
W pupe też cie chłopak posuwa czy tylko klasycznie ?

Gość gość
Droga autorko, ale to dziala w obie strony i to samo mozna by napisac o kobietach. Piekne, seksowne sa pozadane przez wielu i czesto narcystyczne. Nie sa nastawione na zwiazek a przygode. Takie dziewczyny lamia serca chlopakom.