Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje brzydkim kobietom,one naprawde maja przesrane..

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Do 14:36 tylko bezmózgowiec dyskryminuje osoby ze względu na wygląd a ty zakładając tan temat własnie jesteś taka. x A gdzie tu niby widzisz dyskryminacje ? Wiesz w ogole,co oznacza to slowo ? Raczej nie.Tylko bezpodstawnie ublizac potrafisz.

Gość wrednybabsztyl
Trzeba być kretynem jak autor autorka by pisać takie rzeczy I trzeba być idiotą idiotką by nie widzieć,że to prowokacja!

Gość gość
Od bezmozgowcow innych wyzywa,a nawet nie wie,do kogo kieruje posty :D

Gość gość
fakt, niefajnie byc brzydka kobieta, ale po co zakladasz taki watek?jednak to prawda ze piekne kobietywyzej sraja niz d**e maja i nie wiedza jak sie zachowac.twoje "wspolczucie" jest wielkim brakiem kultury

Gość gość
Napisalam tylko,ze maja przesrane.Mam moze pisac,ze maja zycie uslane rozami ? Ja nikogo nie wyzywam,jedynie stwierdzam fakt ale trzeba zaraz dowalic.

Gość gość
Bzdury, wiecie ile widziałem już paskudnych z wyglądu kobiet, ale każda była z dziećmi, czyli brzydkie też mają swoich mężów i są jak najbardziej szczęśliwe.

Gość gość
Gość 13:15 Czy wiesz co to geny? Po przystojnych facetach są ładne dzieci (najczęściej dziewczynki które dziedziczą urodę po ojcach)