Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje brzydkim kobietom,one naprawde maja przesrane..

Polecane posty

Gość gość

nie chcialabym byc na ich miejscu.

Gość gość
Amen to taki lapek do ping ponga na to leca wietnamki przed 18,tka

Gość gość
Faceci tez, ogólnie ludzie

Gość gość
Niezbyt ładna kobieta zawsze kogoś znajdzie,gorzej z facetem który jest naprawdę brzydki bo jest skazany na życie bez kobiety no chyba że jest milionerem.

Gość gość
nie prawda - na odwrót ! babki nie patrza aż tak na wygląd, facet nie msui byc przystojny wazny zeby miał ,,to coś" taką męską iskre, nawet tacy paskudni z mordą jak z kryminału mają dziewczyny bo niby męscy.. a nei oszukujmy sie facec***atrza na wygląd

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak ładny facet, przede wszystkim facet musi być męski i potrafić normalnie funkcjonować w życiu

Gość gość
Boże co za pustak to pisał. Ja nie chciałbym być na twoim miejscu bo jesteś przyj****a jak papa do dachu. Nie ma brzydkich kobiet są inne gusta.

Gość gość
Pustak = medialne mięso armatnie, czym strzelają to łyka :D

Gość gość
No...ja głupim.Bo z tym nic nie zrobią.Głupoty make up nie zatuszuje.

Gość gość
Oho,juz jakas brzydula sie burzy :)

Gość gość
Nie jestem brzydula wręcz przeciwnie ale nie mam napecznialego ego jak większość ładnych dziewczyn. Każda kobieta jest piękna na swój sposób.

Gość gość
gość dziś Nie jestem brzydula wręcz przeciwnie ale nie mam napecznialego ego jak większość ładnych dziewczyn. Każda kobieta jest piękna na swój sposób. x Dlaczego zaraz napeczniale ego ?Autorka ma racje,bo brzydkie kobiety sa z reguly gorzej traktowane i wysmiewane.

Gość gość
Dlaczego zaraz napeczniale ego ?Autorka ma racje,bo brzydkie kobiety sa z reguly gorzej traktowane i wysmiewane. Tak jak obracają się wśród chamów i prostaków. Całe szczęście że nie tylko chamusie chodzą po tej ziemi.

Gość gość
Do 14:07 brzydkie może raczej mniej ładne są gorzej traktowane tylko i wyłącznie przez prostaków takich jak ty i autorka chociaż to jest ta sama osoba, osoby na poziomie traktują gorzej tylko bezmózgowców właśnie takich o których wspomniałem powyżej

Gość gość
gość dziś nie prawda - na odwrót ! babki nie patrza aż tak na wygląd, facet nie msui byc przystojny wazny zeby miał ,,to coś" taką męską iskre, nawet tacy paskudni z mordą jak z kryminału mają dziewczyny bo niby męscy.. a nei oszukujmy sie facec***atrza na wygląd x Dokładnie tak.

Gość gość
Mojamwypowiedz to z godz 14:12 a dotyczyła wypowiedź z godz 14:10 pomyłka

Gość gość
Mojamwypowiedz to z godz 14:12 a dotyczyła wypowiedź z godz 14:10 pomyłka

Gość gość
Do gość 13:54 :D ale bzdury, "Każda kobieta jest piękna na swój sposób." - nie, nie każda, są i faktycznie brzydkie kobiety, nie dlatego że nie dbają o cerę, czy zęby, albo nie myją włosów i nie chodzą do fryzjera. Tylko dlatego ze urodziły się z bardzo brzydkimi rysami, nieproporcjonalną twarzą, np. małe blisko sadzone oczy, a ogromny kartoflowy nos, do tego zapadnięte kości policzkowe, wysunięta końska szczeka, wielka głowa, wysokie czoło i odstające uszy. I nawet jak się super umaluje i ufryzuje to i tak zle wygląda, bo nie te proporcje.

Gość gość
Mojamwypowiedz to z godz 14:12 a dotyczyła wypowiedź z godz 14:10 pomyłka A dlaczego mnie obrażasz? To ja z godz 14. 10 przecież zacytowałam tylko wypowiedz powyższą?? ,,Dlaczego zaraz napeczniale ego ?Autorka ma racje,bo brzydkie kobiety sa z reguly gorzej traktowane i wyśmiewane. '' - to był cytat nie napisałam tego. Nie zgadzam się z tym więc napisałam że owszem są gorzej traktowane ale przez chamstwo, ludzi nie na poziomie.

Gość gość
gość dziś Do gość 13:54 smiech.gif ale bzdury, "Każda kobieta jest piękna na swój sposób." - nie, nie każda, są i faktycznie brzydkie kobiety, nie dlatego że nie dbają o cerę, czy zęby, albo nie myją włosów i nie chodzą do fryzjera. Tylko dlatego ze urodziły się z bardzo brzydkimi rysami, nieproporcjonalną twarzą, np. małe blisko sadzone oczy, a ogromny kartoflowy nos, do tego zapadnięte kości policzkowe, wysunięta końska szczeka, wielka głowa, wysokie czoło i odstające uszy. I nawet jak się super umaluje i ufryzuje to i tak zle wygląda, bo nie te proporcje. x Zgadzam sie,tak samo malo w tym prawdy jak i w tym,ze "nie ma kobiet brzydkich,sa tylko zaniedbane" 🖐️

Gość gość
Jak taka zaginie to nikt jej nie zaluje :D

Gość gość
przynajmniej w Egipcie brzydka kobieta ma trochę więcej szans na powrót do kraju, choć nie wiadomo skoro ciapaki walą nawet kozy byle walić

Gość gość
Do 14:22 sory wszystko pomyliłam

Gość gość
14:27 przynajmniej w Egipcie brzydka kobieta ma trochę więcej szans na powrót do kraju, ... xx ja to widze trochę inaczej, nie brzydka czy ładna, ale mądra, rozważna i ostrożna. Bo wypad do krajów arabskich samotnej młodej dziewczyny, jeszcze tak prowokującej makijażem i skąpym ubiorem, to trochę głupie drażnienie lwa w klatce.

Gość gość
Do 14:07 brzydkie może raczej mniej ładne są gorzej traktowane tylko i wyłącznie przez prostaków takich jak ty i autorka chociaż to jest ta sama osoba, osoby na poziomie traktują gorzej tylko bezmózgowców właśnie takich o których wspomniałem powyżej x No widzisz,pudlo.Nigdy nie traktowalam gorzej kogos,bo jest brzydki.Za to niektorzy nie potrafia bez ublizania i nie chce podkreslac,kto tu jest prostakiem ;)

Gość gość
gość dziś Do 14:22 sory wszystko pomyliłam x Nie wiem kim jesteś i nie ze mną piszesz, ale rada na przyszłość, żeby uniknąć pomyłek i pomyłek z tłumaczenia pomyłek, to najlepiej cytuj od kogoś całą wypowiedź łącznie z godziną wpisu.

Gość gość
Do 14:36 tylko bezmózgowiec dyskryminuje osoby ze względu na wygląd a ty zakładając tan temat własnie jesteś taka.

Gość gość
Do 14:36 masz rację, na, swoje wytłumaczenie mam tylko to że robie dwie rzeczy na ra stąd brak skupienia

Gość gość
gość dziś ona to zaplanowała z tym patologicznym gościem, musiała kupić bilet dla dwojga osób i w ostatniej chwili zrobili myk przed samym wyjazdem

Gość gość
gość dziś Do 14:36 tylko bezmózgowiec dyskryminuje osoby ze względu na wygląd a ty zakładając tan temat własnie jesteś taka. x ??? czy ty chorujesz na głowe czy sie po prostu dopierniczasz do każdego? Czytaj jeszcze raz mój wpis (który był moim pierwszy w tym temacie) - "Nie wiem kim jesteś i nie ze mną piszesz, ale rada na przyszłość, żeby uniknąć pomyłek i pomyłek z tłumaczenia pomyłek, to najlepiej cytuj od kogoś całą wypowiedź łącznie z godziną wpisu." Dałam ci tylko radę, jak uniknąć pomyłek, a ty jedziesz mi od bezmózgowców. Właśnie sama udowodniałaś, że mózgu nie posiadasz tylko jakis jad którym walisz na kogo popadnie.