Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GreenB

Green Barley Plus opinie, cena i gdzie kupić apteka czy sklep internetowy

Polecane posty

Gość Aga Z
Witam po 3 opakowaniach mogę z ręką na sercu powiedzieć nie widzę i nie czuję żadnej różnicy! Szkoda kasy!!!!

Gość gość
Preparatów z młodym jęczmieniem jest mnóstwo np. http://podarujzdrowie.pl/mlodyjeczmien - pełna gama. Najtańsze te sproszkowane. Tyle że paskudne w smaku. Jedynie z rozrobione w zimnym mleku da się przełknąć. Żeby to miało samo odchudzać to pierwsze słyszę. Ale dobrze wpływa regulująco na trawienie i na pracę jelit, i tu bym się doszukiwała odpowiedniej roli dla trawy jęczmiennej w diecie odchudzającej.

Gość gość
Niestety to nic nie pomaga, zużyłam 5 opakowań i żadnych rezultatów no może z 2-3 kg mniej ale to przez zmniejszenie ilości jedzenia. Ściema, szkoda pieniędzy.

Gość gość
Porażka !!!!!Biorę od miesiąca i .. 2,5 kg wiecej. Jedzenie co zauważyłam to codzienne wypróżnianie się rano pi wzięciu tabletek a po za tym nic.... Zero ubytków tłuszczu jeszcze gorzej i ciężej się czuje nie kupujcie !!!!! A dodam ze ćwiczyłam i dieta lekka była

Gość gość
Próbuję zrzucić kilka kg od dłuższego czasu. Jestem w tym wieku, ze mój metabolizm zaczął szwankować. Przejrzałam mnóstwo stron z preparatami, które maja pomóc w zrzuceniu wagi. No i trafiłam na ów specyfik. Opinii negatywnych nie ma. Zawsze tez byłam nastawiona do gotowych suplementów trochę na nie. No cóż, mówię raz się żyje. Zamówiłam. I co mogę napisać ? Wielka ściema. W czasie pierwszych dni stosowania czyściło mnie. Ale mówię ok, może organizm się oczyszcza, może tak ma być. Brałam wg zaleceń producenta przez ponad dwa tygodnie. Stanęłam na wagę , ani drgnęła. Kolejny produkt i firma, która chce się dorobić na ludzkiej naiwności.Pomyślałam nawet, ze odeślę opakowanie ( jest mowa o gwarantowanym zwrocie kasy, gdyby preparat nie spełnił naszych oczekiwań), ale cóż koszty mojej głupoty muszę ponieść sama. Nikt mnie do zakupu nie przekonywał, decyzja była moją decyzją. NIE POLECAM !!!!! I wiem już jedno, że ****** zbilansowana dieta to TO, aby osiągnąć swój zamierzony cel ;) Pozdrawiam.

Gość gość
ja wolę kupić w aptece w postaci proszku przynajmniej wiem co biore

Gość gość
nie ma żadnych badan naukowych na temat mlodego jęczmienia, dla mnie byly to wyrzucone pieniadze

Gość gość
Totalna porażka!!! Pierwszy mój tego typu suplement. Kupiłam z wiarą, ze zrzucę chocby kilka kilogramow. 2 opakowania i 2 miesiace stosowania. Waga jaka byla -taka jest. Ludzie nie dajcie sie nabrać. Teraz wiem jedno - tylko odpowiednia dieta i sport mogą zdziałać cuda. Żaden tego typu specyfik nie jest w stanie od tak spalić tłuszczu. Gdyby tak było, nie byłoby wśród nas ludzi z nadwagą. Jestem totalnie rozczarowana.

Gość gość
Mi nie pomógł, to wielka ściema te tabletki. Kolejna firma która wyciąga od ludzi kasę za coś co nie pomaga.

Gość e gość
niestety nie działa jedna wielka ściema szkoda kasy i tyle,byłam głupia jak osioł ze się skusiłam

Gość gość
Jeżeli ktoś szuka promocji, to znalazłam tutaj -25%. Niby nie wiele, ale zawsze coś więcej. http://nplink.net/mUXuBsuK Podejrzewam że akcja mocno ograniczona czasowo

Gość gość
Szkoda kasy użyłam 5opakowań i nic kilogram mniej.

Gość gość
Ja korzystałem z tej recenzji: https://naturalnemetody.pl/green-barley-plus/ - wychodzi na to, że to bardzo wartościowy produkt i opinie są raczej pozytywne. To oczywiste, że nie każdemu pomoże, a to między innymi dlatego, że wiele osób dalej traktuje takie suplementy jako wymówkę do tego, aby jeść więcej :) Takich czarów to niestety nie zdziała, ale jeżeli ktoś chce urozmaicić swoją zbliansowaną dietę, to czemu nie sięgnąć po naturalny produkt?

Gość gość
Potwierdzam przedmówce, łykanie tabletek to świetna wymówka na obżarstwo. Oczywiście nie bronie produktu bo każdy organizm jest inny. Jednak nie oszukujmy się - żyjemy w Polsce gdzie hejt jest powszechny i każdy narzeka. Nie wiem ile w tych negatywnych komentarzach jest zawiści a ile prawdy, bo wszyscy dobrze wiemy że niezadowoleni pierwsi hejtują w internecie, mimo ze tabletki łykają od 3 dni, albo piszą że nie działa i polecają inny produkt. Naprawde? Miejcie swoja głowę - jak chcecie spróbowac to zamówcie jedno opakowanie i ocencie skutecznosc sami zamiast czytać gorzkie żale kanapowych hamburgerów. Pamiętajcie - inaczej zrzuca sie kilogramy majac 30 kg nadwagi, a inaczej mając wagę w normie. Przeciez tabletki na wprowadzą Cie w anoreksje.

Gość gość 12345
W moim przypadku nie było żadnej spektakularnej zmiany wagi czy innych drobiazgów, o których tak pięknie mówi producent. Było tak być może dlatego, że nie jestem otyła. Moim celem były 3 do 5 kg mniej, nie schudłam ani jednego mimo, że moja dieta (wegańska) jest ograniczona do niezbędnego minimum. Liczyłam bardziej na przyspieszenie metabolizmu, który z wiekiem jest większym "problemem", niż podjadanie niezdrowych przekąsek. Jenak nie rozczarowanie brakiem efektów skłoniło mnie do napisania recenzji, a brak zwrotu pieniędzy, które w przypadku niepowodzenia, jak zapewnia dystrybutor, miałam na moj wniosek otrzymać. Napisałam maila i otrzymałam adres firmy w Stanach Zjednoczonych oraz info, że mam wysłać puste opakowanie na wskazany adres i oczekiwać odpowiedzi. Suplement zakupiony w Polsce, wysłany do mnie z Polski ja miałam odesłać do Stanów i sobie na decyzję poczekać. Na moje pytanie dlaczego, skoro cała moja transakcja ma tylko adredy polskie, teraz mam wywalać znowu kupę kasy na ubezpieczoną przesyłke gdzieś do Kalifornii, dostałam ten sam amerykański adres. Firmie podzièkowałam za olanie, schudłam pomagając swojej przemianie materii czymś innym a Państwu życzę powodzenia w walce ze zbędnymi kilogramami.

Gość Zbijamywage_pl
Generalnie opinie są głównie pozytywne. Zresztą trudno się dziwić, oparty o zielony jęczmień, a ten ma sporo ciekawych i sprawdzonych umiejętności (również w temacie odchudzanie). Przyglądałem się mu bliżej w zeszłym roku: http://zbijamywage.pl/przydatne-przy-odchudzaniu/green-barley-plus-najnowsze-rozwiazanie-na-odchudzanie/

Gość Aga

Ma naturalne składniki,  działa na kilku płaszczyznach, Więcej na jego temat można przeczytać na: zbijaniewagi.pl 🙂

Gość DesT4

Zielony jęczmień na odchudzanie jest dobry.

Gość Jacek

No to może najpierw coś takiego aby porządnie oczyścić organizm przed odchudzaniem https://zdroweodchudzanie.org/germitox/

Gość Gosc gosc gosc

Kupiłam Green Barley Plus. Wydałam kupę kasy a żadnego efektu nie ma. Wręcz przeciwnie. Mimo diety. Szkody kasy jednym słowem.