Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Operacje plastyczne

Polecane posty

Gość gość

Witam chcialabym sie was zapytać czy ktoras z was miala kiedyś przeprowadzona operacje plastyczna nosa? jak sie czułyscie po operacji?czy to jest bardzo duży ból? efekt byl zadowalajacy? czy mozecie polecic lekarza ktory was operował? jaki mniej wiecej byl koszt i czas oczekiwania na operacje?

Gość gość
Jesli chodzi o ból to praktycznie poza wyciąganiem kasetonów z nosa ktore jest bardziej nieprzyjemne niż bolesne nie ma, po operacji występuje zasinienie i opuchlizna, cena ok 14 tyś, ale najważniejszy jest wybór chirurga, jestem w temecie obeznana i mogę polecić tobie Łątkowskiego, Kazimierza Kobusa lub Wysockiego z Polanicy Zdrój lub Lubomira Lembasa z Warszawy w zależnosci gdzie masz najbliżej.

Gość gość
dzieki bardzo za informacje! a ile czekalas od zapisu do zabiegu??

Gość gość
To zależy od chirurga ja do Kobusa czekałam ok 4 miesięcy

Gość gość1999
Jakiego chirurga polecacie? Co myślicie na temat dr Bieńkowskiego w Bydgoszczy. Czy po korekcie nosa wasze życie się jakoś zmieniło?

Gość gość
ooo to nie dlugo 4 miesiace

Gość gość
oczywiscie ze sie zmienilo kompleks ktory byl cale zycie znikna i czujesz sie wreszcie wolna.nie musisz zarywac twrzy do zdjec,wstydzic sie usmiechac czy obudzic rano bez makijazu

Gość gość
Dziewczyny, a robiła któraś z Was zabieg powiększania piersi? Ja myślę nad nim intensywnie - wydaje mi się, że wybiorę Klinikę Sfera http://www.klinikasfera.pl/powiekszanie-piersi bo mają naprawdę dobre opinie. Któraś z Was ma może doświadczenia?

Ja nie widzę niczego złego w operacjach plastycznych bo dla wielu osób to jest szansa na pozbycie się uciążliwych kompleksów i mankamentów, które utrudniają codzienne życie. Czytałam ostatnio artykuł na stronie http://cafe-mama.pl/cwiczenia-na-brzuch-po-ciazy-nie-wystarczaja-plastyka-brzucha-po-ciazy/ i bardzo bym chciała poddać się takiemu zabiegowi aby wreszcie, nie musieć chować brzuszka pod luźnymi ubraniami. Myślicie, że to dobry pomysł?