Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby bezrobocie a a od miesiecy nie moge znalezc niani do dziecka warszawa

Polecane posty

Gość gość

Szukam niani do dziecka. Najchetniej zaocznej studentki bo praca rowniez w weekendy. Zajmowanie sie dzieckiem, pranie, sprzaanie i gotowani. Od 6:30 (wtedy wychodzi maz do pracy) do 19:45 (moze troche wczesniej jak sie wyrobimy ze sprawami na miescie). Proponuje 2500 zł i nadal nikogo.

Gość gość
ty nie szukasz niani tylko niewolnika, ktory wlasciwie od ciebie z domu nie bedzie wychodzil, ponad 13 godzin pracy dziennie od poniedzialku do niedzieli to wychodzi 400 godzin miesiecznie za 2500 zl i to w Warszawie :O 🖐️

Pomijając fakt, że to prowo, to od ładnych paru miesięcy nie ma bezrobocia i jest tzw. rynek pracownika.

Gość gość
Właśnie, raz ze bezrobocia nie ma. Dwa, ze to praca dla gosposi. Ciekawe ile płacisz hehe. Pewnie jak w Bangladeszu warszawianko.

Gość gość
A tak, jest "pensja". :-D. Prowo ale marne.

Gość gość
Bo wciąż są obszary gdzie jest dużo osób z podobnymi kwalifikacjami, a mało miejsc i to w różnych częściach Polski. Więc mówienie o rynku pracownika jak rozumiem tyczy się tylko Warszawy. A co do autorki - oczywiste prowo.

Gość gość
podjedź na tzw. ukraińską giełdę pracy, może jakaś ukrolka podejmie się pracy za taką głodową stawkę i przy okazji połowę twego dobytku wyśle do Donbasu.

Gość gość
6,25 za godzinę ha ha ha.

Gość gość
Wyzysk :p i jeszcze odpowiedzialność za cudzego bachora. :D

Gość gość
Buhahahaha, dobre. 2500 to ja miałam 4 lata temu przy 8-godzinnym dniu pracy. Tylko opieka nad dzieckiem. Prowo.

Gość gość
Jak praca w weekendy też to jak chcesz żeby studentka zaoczna przyszła do tej "pracy" tepa locho? Przecież w weekendy ma zjazd na uczelni :o I przepraszam bardzo, ale gdzie Ty jesteś cały dzień? Skoro mąż wychodzi 6:45 to Ty wychodzisz jeszcze wcześniej. A któreś z was wraca 19:30 dopiero? to po co wam było to dziecko jak całymi dniami nie ma was w domu. od świtu do nocy. ja pier/dole :o

Gość Ewira70
Ja kończyłam w Progresie taki kierunek "opiekunka dziecięca" i szczerze jest to ciężki kawałek chleba. Raczej nie za pieniądze, które Pani proponuje w takim wymiarze godzin.

Gość gość
Ja wychodze pozniej ale potrzebuje opiekunki juz z rana kiedy sie szykuje do pracy. Prosze aby wpisywaly sie tu tylko dziewczyny zainteresowane praca.

Gość gość
na pracuj.pl idź wariatko

Gość gość
Nie wiem czy to prowo, ale autorka chyba nie znajdzie chętnej. nawet jeżeli ta osoba mieszkałaby blisko, to musiałaby wstać najpóźniej o 5:45, za to o 20 byłaby w domu i tak dzień w dzień. Ja dziękuję, co to za życie.

Gość gość
to musisz podwoić stawkę, narobiło się dziecka, to trzeba będzie płacić

Gość gość
ja piernicze. to jak się szykujesz do jakiegokolwiek wyjścia teraz kiedy nie masz nianki do dziecka niedojdo? Nie wychodzisz z domu? :o

Gość gość
A tak poważnie,może któraś mi doradzi. Szukam niani dla 1,4 l dziewczynki od września. Praca od poniedziałku do piątku od 08.-16.30, możliwe dni wolne we wtorki i piątki co 2 tydzień. Ile powinnam zapłacić takiej Pani?

Gość gość
No i co autorko, znalazłaś jelenicę za taką kasę?

Gość gość
16:44 2500tys

Gość gość
Za mało proponujesz autorko. I ponawiam pytanie: po co robiłaś sobie z mężem dziecko, skoro ono Was prawie nie zna?

Gość gość
A ja z innej paki. Biedne to byłoby dziecko mające takich rodziców. :(:(:(:(

Gość Jakie to żenujące
Wcale mnie nie dziwi że nie ma chętnych za takie grosze.W Warszawie i tak mało płacisz?! Cały dzień w charakterze taniej siły roboczej na pewno nikt nie przyjdzie.Faktycznie - to prowokacja!

Gość gość
16.44 Zależy czy na czarno czy legalnie. Jak na czarno to 10zl/h a jak legalnie 13-14.

Właśnie bezrobocie na najniższym poziomie od 20 lat

Gość gość
Ja jak pracowałam na studiach jako opiekunka do dzieci przedszkolnych brałam 20 za godz, po 18 i w weekendy 30. Nie sprzątałam, tylko tyle co ogarnęłam kuchnię jak szykowałam jedzenie czy łazienkę i pokój dziecięcy. Do niemowlaka trzeba liczyc więcej.

Gość gość
Za zadne pieniadze nie chcialabym sie uzerac z bachorem:o

Gość gość
Tak jak juz ludzie napisali.Prowo.W sumie,po co takiej kobiecie dziecko skoro przez caly czas ma zajmowac sie nim niania,nawet w weekendy,do tego jeszcze zada kucharki,sprzataczki.Co za leniwe babsko!Az dziw,ze na prace sil jej starczy.:-)

Gość gość
To skoro ani autorki ani jej meza w domu nie ma caly dzien to kto wtedy siedzi z dzieckiem skoro nianki szuka?:-) Durne prowo,jedno z wielu.Jeszcze za 2500 zl niewolnicy zada.

Gość gość
Jak na tyle godzin pracy to pensja marna