Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wieczne obwinianie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z moją aktualną dziewczyną. Od ponad 2 miesięcy wszystko sie u nas psuje dlatego że ubzdurała sobie że mam choroby weneryczne od mojej byłej tylko dlatego że moja była nie podoba jej się z wyglądu i na pewno jest nosicielką rożnych zarazków. I non stop jestem obwiniany za to że coś ją boli czy za jej infekcje intymne. Już psychicznie z nią nie wytrzymuje. Nie potrafię się z nią kłócić bo jak na czymś się nie znam to się nie wypowiadam, natomiast ona czyta głupoty w internecie i szuka sobie chorób. Moi znajomi powtarzają mi że jestem na prawdę cierpliwy znoszą to wszystko. Ostatnio powiedziałem jej że się rozstajemy bo już z nią nie wytrzymuje. Chce dodać że jesteśmy ze sobą od roku i nawet ze sobą nie mieszkamy. Odpowiedziała mi na to "szkoda że chcesz to skończyć przez pierwszą kłótnie". Mnie martwi to że to jest jej prawdziwy charakter i nic się nie zmieni . Mam podejrzenia że może mieć osobowość typu borderline lub narcystyczną. Dla niej liczy się głównie wygląd zewnętrzny. Czy ktoś spotykał się kiedykolwiek z taką osobą, jeżeli tak to w jaki sposób sobie z nią poradził.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować