Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kralla

Mam wrażenie ze moj partner ciagle lekceważy moje uczucia

Polecane posty

Gość Kralla

Moj zwiazek trwa 2 lata i odnoszę wrażenie ze moj partner nie szanuje mnie i lekcewazy... Sytuacji było wiele, a mianowicie pojawiają sie sytuacje ktore mi przeszkadzaja- jakies jego zachowania- po prostu odbiegają od tego co ja bym chciała. Np Gdy powiem, nie podoba mi sie, ze zostawiasz dziecko i biegniesz do tel zamiast zaprowadzić je juz spac i wrocic do tel za 10 min i oddzwonić to slysze... Dramatyzujesz, przesadzasz, czepiasz sie.... Czesto konczy sie to wielka awantura a nawet jego wyjściem z domu. Fakt faktem, jestem osoba wymagająca, i pewnych rzeczy nie chciałabym w zycie wprowadzic, z powodu dzieci, celem nie uczenia ich ze telefon, tv, czy praca sa w zyciu najważniejsze. Chciałabym nakierować je na rodzine i od partnera oczekiwałabym wspólnej drogi. Rozumiem, ze jestem specyficzna i wymagająca, ale czy normalne jest mówienie: dramatyzujesz??? Tłumacze, ze dla mnie sa to wazne sprawy. Chce nawet o tym porozmawiac, konstruktywnie dochodząc do jakos wniosków, ale ciagle slysze ze on bedzie robił tak jak uważa, i ze chciałabym rządzić wszystkim. Przychodzi mi do głowy czasem, ze po prostu to niw ten facet, zamiast zmieniac i tlumaczyc lepiej odejsc skoro czegos nie chce akceptowac. Czy wasi partnerzy tez sie do was od oaza w ten sposob, lekceważąc wasze uczucia???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować