Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona jest niepoważna

Polecane posty

Gość gość

Ma ponad 50 lat i popisuje się na facebooku. Założyła tam profil na którym wrzuca swoje zdjęcia w ubraniach pewnej firmy. Jako mąż jestem zażenowany tą sytuacją.

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Kryzys wieku

Gość gość
W tym wieku niektóre kobiety głupieją. Strach przed starzeniem się. Współczuję.

Gość gość
A co cię to obchodzi. Niech kobieta robi sobie co chce. Jak ci się nie podoba to wypad.

Gość gość
Stale wstawia zdjęcia i dodaje do nich infantylne opisy. Prosiłem ją o usunięcie tego profilu ale ona ani o tym myśli. Uważa, że nie robi nic złego tylko promuje elegancję w dojrzałym wydaniu.

Gość gość
a co ci to szkodzi, boli cie?a co do ubran pewnej firmy, moze robi im reklame i dostaje kase zeby nie musiala zebrac u pana i wladcy.ja bym sie zadbana a ty jestes wylenialym, brzuchatym lysolem ktory mysli ze 50 lat to koniec zycia.moze ma i z domu nie wychodzic?

Gość gość
podoba mi sie to, moda jest dla wszystkich, stosowna do wieku.wpedza cie zona w kompleksy i to boli

Gość gość
jak bym miala takiego faceta co mi sie wtraca to bym gołą d**e wrzuciła a nie ciuchy

Gość gość
Obchodzi mnie to, bo to moja żona i wstyd przynosi mi takim zachowaniem. Żeby chociaż była ładna i szczupła tymczasem to tęgawa baba ze zmarchami. Drażni mnie jej brak samokrytycyzmu.

Gość gość
Nie to ciuchy pewnej polskiej firmy. Żona nakupowała szmat od nich i teraz cyka se w nich fotki jak jakaś małolata, a przecież to baba po 50, żona i matka.

Gość otulona papą z dachu
Bliźniak jakiś albo wodnik... Normalka.

Gość gość
Co ty chrzanisz dziołcha? Znaki zodiaku nic nie znaczą. Jestem po prostu zażenowany tym że moja ślubna tak się zachowuje. Martwię się że ma kogoś na boku i przyprawia mi rogi.

Gość gość
rozwiedz sie z nia.sposob twoich wypowiedzi swiadczy ze jej nie tylko nie kochasz ale w pewnien sposob nienawidzisz.ze nie ma 20 lat i figury modelki.jest wiele mezczyzn dla ktorych stara zona jest najpiekniejsza w swiecie-bo patrza sercem i mimo ze wizualnie przyznaja ze nie jest pieknoscia, nigdy by sie tak nie wyrazili jak ty o swojej zonie

Gość gość
wodnik na 100 %

Gość gość
tęgawa baba ze zmarchami. & A, to takie wyznanie miłości;))

Gość gość
Bzdury piszesz. Kocham ją i dlatego nie zdradzam ale też nie pozwolę by przynosiła wstyd mnie i synowi. Kobieta po 50 powinna być poważna żyć domem rodziną a nie lansować się na portalu społecznościowym.

Gość gość
19:46 no co przynajmniej jestem szczery. Nie jest już tą piękną dziewczyną którą kiedyś była i dlatego powinna zastanowić się nad wstawianiem fotek na portalu na który wchodzi tyle ludzi. Co znajomi powiedzą gdy ją zobaczą?

Gość gość
Ale ty głupi jestes...dzieciaki odchowane a Ona ma sie tylko zajmowac domem i rodziną albo najlepiej klepać zdrowaśki i przygotowywać na śmierc?czy robi sobie nagie fotki?czy romansuje z innymi?dlaczego nie pozwalasz mieć jej swojego hobby..czy bardziej ważne co ludzie powiedzą?jeśli daje jej to radosc to daj spokój

Gość gość
Nie fotki robi w ubraniu ale i tak nie podoba mi się to. Są poważniejsze zajęcia a głupia baba bawi się w jakieś przebieranki. Ja jestem poważnym człowiekiem i dziwię się że żona tak zdziecinniała na starość.

Gość gość
reklamuje ciuchy Gaba dla Puszystych?

Gość gość
Nie.

Gość gość
majtki Italian Fashion reklamuje

Gość gość
jakbys ja kochal to by ci to nie przeszkadzalo.czy zaprosiles ja do kina, na jakis wyjazd, kupiles kwiaty np z okazji imienin?pewnie wogole nie spedzasz z nia wolnego czasu a czepiasz sie ze ma jakas rozrywke.jakby kupila psa czy wychodzila z kijkami nordic walking do parku to tez by ci przeszkadzalo ze nie siedzi w kuchni.czy ty sam wogole masz jakies zainteresowania?chyba nie, bo na to jestes za powazny, a zainteresowania sa dziecinada

Gość gość
dodam ze moj maz sie czepial zupelnie tak samo ze w wolnym czasie robie platne ankiety (ze to niepowazne), ktore nawet lubie, sa bardziej relaksujace niz kafeteria i duzo sie mozna dowiedziec o nowych produktach, uslugach, sluzbie zdrowia itp.ale przestal jak zobaczyl ile bonow na zakupy przychodzi poczta do domu

Gość gość
przejdzie jej na początku korzystania zawsze jest taka faza zachłystu, że się człowiek wydurnia a potem to mija i tylko śledzi co i jak.

Gość gość
tylko kretyni maja facebooka :D:D:D

Gość gość
Nie ma ograniczeń wiekowych dla korzystających z internetu.

Gość gość
ciekawe ze powazny autor trafil na kafeterie.to dopiero wstyd i zenada siedziec na damskim forum