Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam powody do niepokoju?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Jestem tu nowa i nie wiem czy był już taki wątek, jeżeli tak to przepraszam. Jesteśmy z moim partnerem już ze sobą 7 lat.Nie mieszamy razem i ze względu na to, że mieszkamy w innych miejscowościach,widujemy się tyko raz w tygodniu. Nigdy mnie nie okłamał i zawsze mi wszystko mówił. Ok. 4 miesiące temu do jego pracy przyszła nowa pracownica, 10 lat starsza, dzieciata i mężata.Zaczęli się kolegować, pić razem herbatę w pracy, biegać ze sobą po pracy. Mówił, też że czasami ze sobą piszą. Na początku mi to nie przeszkadzało, ale jak napisała do niego o 3 w nocy, że się napiła i boi się sama wracać, a on się ubrał i gotowy był po nią pójść, to zrozumiałam, że coś jest nie tak. Zaczęłam dociekać i okazało się, że to pisanie, polega na rozpoczęciu dnia smsem ,,Miłego dnia" i pisania ze sobą cały dzień, w pracy,po pracy(bez podtekstów erotycznych). Doradzała jemu, szukał u niej pomocy w szukaniu prezentu dla mamy itd, ja o wszystkim dowiadywałam się po fakcie. Kiedy w końcu nie wytrzymałam i powiedziałam,że czuję się jak ta druga, przestaje mu ufac i nie chce żeby ze sobą pisali, on to zaakceptował.Jednak ona ciągle do niego piszę, że mu zaufała,że ja nie miałam nic przeciwko tm relacją a teraz nie zgadzam się na pisanie,( Rozumiem, że razem pracują i głupio było by nie kontaktować się w pracy, nie pić razem kawę) a potem może zabronię mu w ogóle z nią rozmawiać. Potem pisała mu, że będzie walczyła o tą znajomość... Zataił przede mną fakt, że ze sobą piszą( twierdził, że bał się mojej reakcji). Kiedy ostatnio umówili się na kawę w pracy, on przyszedł jednak musiał wyjść, to napisała jemu, że ostatni raz przez niego płakała. Czy to jest normalne, czy może wyolbrzymiam? Przypominam ona jest matką i żoną.

Gość gość
Masz zespół Otella

Gość gość
Twój facet jest nienormalny idź zaprzyjažnij się z jej mężem napisz do niego na fb

Gość gość
Jeżeli chodzi o odległość, to planowaliśmy pobrać się za dwa lata( czekamy aż skończę studia). A co do niego,to jest to osoba towarzyska i nie widział, że robi coś złego. Nie było tam zdrady fizyczne, co najwyżej emocjonalna. Najbardziej zastanawia mnie to czy jej reakcja jest normalna? Czy tak zachowuje się koleżanka/ przyjaciółka?

Gość Sylvia ta dobra
Trochę przesadzasz. To twoje zaufanie to było tylko jak wszystko było ok, a przy pierwszej znajomości popuściłaś w majty. Daj żyć i ufaj mu, jeśli jest godny tego zaufania. I tyle w temacie.

Gość gość
Jeśli ci coś przeszkadza, to znaczy, że masz intuicję i nie lekceważ tego. Chłopak/partner ma być dla ciebie źródłem szczęścia, a nie powodem do stresu. A tamtej baby emocje was nie dotyczą. Ona ma swój świat, swoje osoby do płakania i swoje powody do chlipania bez wciągania w to twojego lubego. Wygarnij mu to wszystko i daj popalić, jeśli zasmuci cię jeszcze raz.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej