Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadłospis do oceny

Polecane posty

Gość gość

Pół bułki z serkiem wiejskim 200g i połowa papryki lub jajecznica na kiełbasie żywieckiej w cienkich plasterkach. Kurczak 200g smażony bez tłuszczu z 225g warzyw i połowa jogurtu naturalnego z sosem tzatziki. Jabłko. Pół bułki posmarowanej twarożkiem z pomidorem lub papryka. Jak będę tak jadła przez miesiąc to ile schudne? Mam 60 kg i 161 cm. Wiem, że się spasłam, ale chcę to naprawić

Gość gość
Z 5 kilo może nie wiem nie znam się

Gość gość
Licz taki 1 kg na tydzień.

Gość gość
a tłuszcze w tej diecie gdzie? powinny stanowić 1/3 ilości kcal, czyli tak ze 3-4 łyżki oliwy/oleju co najmniej

Gość gość
Ale tłuszczami się nie najem :(

Gość gość
właśnie że tłuszcze hamują głód! ;) to one najszybciej sycą ;) na moje oko za mało jesz, policz sobie w necie ile wynosi Twoja podstawowa pzremiana materii, a ile kcal dostarcza Ci ta dieta cud :D jeżeli bedzies spozywala mniej kcal niz wynosi Twoja PPM to spowolnisz sobie metabolizm, waga sie w ogole zatrzyma a po zakonczeniu diety z kg bedziesz na plus ;) sprawdzone und potwierdzone B)

Gość gość
ogólnie dieta słaba i niedoborowa ;) no i z 60 kg nie bedziesz jakos szałowo chudla, obstawiam ze 2-3 kg przez miesiac i to przy dobrych wiatrach ;)

Gość gość
Nie róbcie ludziom wody z mózgu :D jak będzie jadła mniej, niż jej organizm potrzebuje, to MUSI skądś brać pożywienie, więc MUSI chudnąć, nie ma innej opcji, a ile kg to bardzo indywidualna sprawa. Tłuszcze rzeczywiście warto dodać, potrzebne są szczególnie kobietom, min. 30% kcal powinno być z tłuszczy, fakt olejem czy orzechami średnio się najesz, ale będziesz miała zdrowy układ hormonalny. Zmniejsz sobie lepiej węgle, a nie tłuszcze.