Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Nie jestem na poziomie 4 latka bo mam 19 lat głupku

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Pisałem że zawsze jak jeżdżę do Wrocławia widzę tramwaje i nawet kiedyś jeździłem tramwajem we Wrocławiu ja się nie jaram tramwajem jak jeździ po Wrocławiu bo ja często jestem we Wrocławiu Ps ja piszę że widziałem tramwaje idioto tylko dlatego że odnoszę wrażenie że nikt mi nie wierzy że kiedykolwiek byłem we Wrocławiu, a tak się składa że We Wrocławiu jestem często bo od dziecka aż do dziś bardzo często jeżdżę do Wrocławia gdybym o tych tramwajach nie napisał to w życiu byś mi nie uwierzył że byłem wiele razy we Wrocławiu

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Ja się nie jaram miastem ani tramwajami bo tramwaje to ja już nim poszedłem do przedszkola we Wrocławiu widziałem ja do widoku tramwaju jestem przyzwyczajony i sie nie jaram i nie mam wypowiedzi 4 latka bo celowo i świadomie napisałem że widziałem tramwaje tylko dlatego że ty mi wciąż nie wierzysz że byłem kiedykolwiek we Wrocławiu a tak się składa że ja tam miliony razy byłem

Gość gość
Up

Gość gość
To straszne, co się wyprawia. Już nie gimbaza się na tym forum zabawia, ale przedszkole. Świat zszedł na psy ☹