Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze bez

Krytyka innych bo nie chodzę w staniku...

Polecane posty

Gość Zawsze bez

Przeważnie spotykam się z tym że jak ktoś się dowie że nie noszę stanika to słyszę słowa krytyki. Nie rozumiem co tym osobom to tak przeszkadza. Np. usłyszałam od znajomej że to obrzydliwie wygląda ale gdyby nie fakt że sutki mi ustały to by dalej nie wiedziała że nie noszę. Druga sytuacja koleżanka śmieje się że jestem deska i że powinnam nosić push up zamiast tych zwykłych, powiedziałam że teraz nawet nie mam żadnego na sobie to też zdziwiona powiedziała "na prawdę? To zacznij nosić bo to strasznie wygląda" Albo koleżanka chciała zrobić mi żart i strzelić mi z ramiączka od biustonosza, dotyka moich pleców i niczego nie czuje i powiedziała takim nieprzyjemnym tonem "nie masz stanika? Jak ty możesz tak chodzić?" Wczoraj byłam w sklepie i też sutki mi ustaly bo akurat stałam koło lodówek to jakaś starsza kobieta powiedziała że powinnam się wstydzić. Czemu to tak ludzie krytykują? Nie noszę żadnych przezroczystych bluzek, gdy sutki nie stoją to nawet nie widać że nie noszę biustonosza. Do tego nie mam żadnych dużych piersi a mam mały biuscik (taki na dłoń).

Gość gość
Provo