Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki ale inteligentny

Czy inteligentny brzydal o dobrym sercu ma szanse na kobiete ?

Polecane posty

Gość Brzydki ale inteligentny

Pytanie do kobiet.

Gość gość
Moze mi pomozesz chce umrzec mam raka nie chce zyc

Gość gość
Ja lubię inteligentnych brzydali więc sądzę że nie będziesz miał problem ze znalezieniem kobiety.

Gość gość
Mysle że większą niż przystojny s*******n :)

Gość gość
oczywiście, że ma szanse na inteligentną brzydulę, u Polek zwiększysz szansę na sukces nawet o 75% :)

Gość gość
Inteligencja i uroda to pojęcia względne Panie Autorze.

Gość gość
jakaś pewnie się znajdzie ale na miss nie licz

Gość Mchy i Porosty
Masz szanse, ale musisz wiedzieć, że jesteś towarem niszowym, którego nie ma za bardzo jak zareklamować.

Gość gość
Tak :) Ja mam mam takiego mniej urodziwego od 11 lat :) bardzo mnie kocha, wzajemnie :) Ja , mówią że jestem piękna . Słyszałam że nie pakujemy do siebie pod tym względem, ale to tylko wygląd. To co mi pokazał, jak bardzo jesteśmy dobrymi mężczyzna, jak wartościowym .. jak bardzo mnie kocha- każdego dnia! ... nie zamienię na innego :) Życzę szczęścia:) uwierz w siebie, to daje duuużo uroku :)

Gość gość
Przepraszam za literówki- slownik. Pozdrawiam

Gość gość
Nie z dwoch powodow 1 nie jestes przystojny czyli nie wygladasz tak jak wymagaja tego kobiety 2 masz dobre serce czyli w oczach kobiet jestes slaby

Gość gość
Kiedyś z takim kumplowałam nie dość że brzydki to nigdy nie miał pieniędzy sciemniał że zapomniał portfela :) Ale inteligentny i oczytany był.

Gość gość
gość dziś -Ale inteligentny i oczytany był. xx Dobrze, że chociaż tyle.

Gość gość
Tak, ma :) Mi się ostatnio taki spodobał.. mimo że jest wykładowcą... :(

Gość gość
Brzydale nie mają zrytych beretów jak przystojni.

Gość gość
każdy ma szansę na kobietę, lecz niektórzy wolą być sami, niż brać tę, u której te szanse mają.

Gość gość
kobieto znajdź sobie takiego co cię chce a nie brzydala co woli inną, bo w tej sytuacji nie jesteś od niego lepsza a go krytykujesz :-P

Gość gość
gość 2017.05.18 Nie z dwoch powodow 1 nie jestes przystojny czyli nie wygladasz tak jak wymagaja tego kobiety 2 masz dobre serce czyli w oczach kobiet jestes slaby x Moze znalezc brzydka kobiete skoro sam jest brzydalem. Piekne kobiety sa dla pieknych mezczyzn. Gdzies wyczylalo dziecko ze on ma dobre serce?? Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Brzydki ryj nie oznacza dobrego serca tak samo inteligencja nie oznacza dobrego serca. Poziom twojej inteligencji jest naprawde niski.

Gość gość
Szmieszne, ze teraz kazda paskuda mowi, ze ma dobre serce i ze jest inteligentny :D chca tak paskudy zwabic kobiety do lozka?:D znam wiele brzydali, kazdy ma cos z glowa, dlatego jest sam i kazdy marzy o pieknej ksiezniczce, zalosne paskudy:D. Brzydale moga co najwyzej brzydkie, szpetne i grube kobiety podrywac, o ladnych niech zapomna. Wbijcie to sobie do tych brzydkich, pustych malo inteligennych glow, ze piekne kobiety nie sa dla was. Atrakcyjnych , dobrych, inteligentnych i zaradnych mezczyzn jest duzo , wiec piekne maja w czym wybierac, na pewno nie wsrod brzydali. Zaden naukowiec jeszcze nie udowodnil, ze brzydka geba ma jakikolwiek zwiazek z dobrym serce:D a kazdy brzydal w internecie pisze ze ma dobre serce, taaaa jasne

Gość gość
Dla mnie opakowanie nie istotne ważna zawartość

Gość gość
każdy w końcu znajdzie ta osobę dla siebie jeśli tylko chce

Gość gość
Nie wiem czy każdy w końcu znajdzie kogoś dla siebie i nie o wygląd tutaj chodzi najbardziej, liczy się całokształt i obustronne uczucie...

Gość gość
Jeśli inteligentny, to znaczy że ma dobrą pracę, niedużo tego kredytu zostało do spłacenia za dom, ubiera się gustownie w fajne ciuchy, bo pensja inteligentnego faceta na to wystarcza, może sfinansować fajny urlop, choćby na Maderze, a co nie tylko nowocześni tam jeżdżą. Jeśli tak, to czemu nie, niech będzie nieduży i pryszczaty. Ale brzuch do likwidacji, na siłownię proszę.

Gość gość
Masz szanse na dzieciata rozwódke czyli związek desperata z desperatką.