Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naprawdę są laski, które łapią się na takie teksty?

Polecane posty

Gość gość

żałosne podrywy w rodzaju "czy bolało jak z nieba spadałaś?" itp.? :o bo mi się wydaje, ze to tylko legenda i nie ma takiej kretynki, która by na takie żenady poleciała

Gość gość
Oj są. Moja koleżanka poleciała na typa który sprzedał jej tekst o ojcu złodzieju który ukradł wszystkie gwiazdy i ukrył w jej oczach haha najpierw podbił do mnie ale splawilam go mówiąc że chyba mu mózg ukradł i sam zapomniał gdzie go schował haha.

Gość gość
ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jakim trzeba być pustogłowiem, żeby na coś takiego polecieć przecież na taki tekst jedyna rozsądna reakcja to spojrzenie z politowaniem i w tył zwrot...

Gość gość
Czy Twój ojciec był historykiem?Bo jak na Ciebie patrzę to mam powstanie w spodniach.To jest genialne:)

Gość gość
Długo myślałem że kobiety są za mądre na takie głupie teksty, ale - widocznie są głupie - z takich tekstów śmieją się tylko te które je ciągle słyszą. Są takie którym nikt nigdy takiego czegoś nie mówił i one tego pragną. Z resztą faceci też nie raz lecą na głupie teksty lub triki.