Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem waszym zdaniem zbyt sztuczna?

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli: -farbuję włosy, -wybielam zęby, - stosuje lekki samoopalacz ( ale wyglada bardzo naturalnie), -doklejam rzęsy regularnie, -robię hennę na brwi regulanie, - powiększałam usta, - codziennie się maluję, ale tak średnio nie bardzo mocno, - robię paznokcie przedłużane, ale nie jakiś szpony, tylko takie trochę przedłużone. To za dużo?

Gość gość
Trochę. Nie wszyscy lubią malowane lale. A jak będziesz miała 50 lat tapetę szpachlą będziesz nakładać

Gość gość
Twierdze ze jestes wypielegnowana.

Gość gość
musisz być bardzo paskudna z twarzy

Gość gość
tzn. ja generalnie szpachli sobie grubej nie kładę, ale fakt, ze bez fluidu i korektora nie wyjde raczej na miasto, bo juz sie do tego tak przyzwyczaiłam, ale nie są to powiedzmy grube wartwy ;) Oprocz tego cwicze, stosuje zdrową dietę. Myslalam jescze o powiekszeniu biustu kiedys, ale narazie nawet nie mam na to kasy i o niebieskich soczewkach kontaktowych, ale nie chce przesadzic w druga strone :P

Gość gość
Ja nie toleruję u kobiet: - powiększonych ust - NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE. wygląda to ohydnie, jak u najtańszych tirówek. Ten obecny atak glonojadów to jakieś kuriozum - doklejanych rzęs; bardzo nieliczne mają delikatnie zrobione, a nie koorewsko nie lubię sztucznych paznokci, a co do farbowania zależy... jeżeli wygląda to naturalnie to ok, ale jakieś kruczoczarne czy blond discodziunie rodem z klipów disco polo odpadają na starcie

Gość gość
15:16- wiele osob ma inne zdanie w tym facetow ;)

Gość gość
15:18- wlosy mam takie w kolorze średniego blondu, nie jest bardzo jasny ;) ale farbowany bo nie lubie swojego naturalnego Nie wiem czemu ale wlasnie jakos lepiej sie czuje taka zrobiona, powiem szczerze, ze tez sie to wlasnie podoba facetom wbrew pozorom bo przed tymi zmianami tez mialam powodzenie, ale mniejsze

Gość gość
no jestes, oprocz operacji plastycznych ciezko cos wiecej przerobic

Gość 43 cm w bicku
A te powiększone usta to rozumiem że są ci 'potrzebne w zawodzie?

Gość gość
wymieniłaś 8 różnych zabiegów z których połowa moim zdaniem zalatuje sztucznością

Gość gość
Bo dla facetów tak odpicowana i sztuczna jesteś obiektem na raz więc się nie dziw że masz powodzenie.

Gość gość
jesteś sztuczna na maxa, faceci takich nie lubią bo się kojarzą z pustakami i tylko pustaki się takimi zachwycają.

Gość gość
po chuj to pisałaś wystarczyło wrzucić swoje zdjęcie....

Gość gość
piękna kobieta tak nie zrobi,widocznie musisz,a nie wolisz jednego fajnego niż stadko fajfusów? no właśnie

Gość gość
jedyne co bym zaakceptował z tego to farbowanie włosów i lekki makijaż.

Gość gość
zdjecia nie wrzuce bo jednak wole byc anonimowa, ale wiem sama ze sie to podoba bo widze efekty

Gość gość
Głupie pytanie... jesteś mega plastikowa... masz jakieś wątpliwości??

Gość gość
A tak z czystej ciekawości to nie masz własnych paznokci? Zupełnie nie rozumiem kobiet które naklejają sobie jakieś plasticzki na własne paznokcie, czemu to ma służyć? Nie można mieć własnych zadbanych i ładnie pomalowanych tylko muszą być sztuczne?

Gość gość
No pewnie ze się podoba. Facetom którzy chcą się zabawic z tobą jednorazowo a nie stworzyć związek.

Gość gość
teraz moda na eko a nie plastik dzifko :P

Gość gość
15:35-oczywiście, ze mam, aczkolwiek nigdy nie moge zapuscic wlasnych dlugich bo mam z natury dosc slabe pzanokcie i musialy by byc ciagle krotkie ;) takze je przedluzam ale tez nie jakos na mega dlugie no i sa w takim kawowym kolorze, a dwa na kazdej rece w bialym

Gość gość
Tapeta, samoopalacz, powiekszone usta, doklejone rzesy, paznokcie i ty sie pytasz czy jestes sztuczna? Jeszcze napisz ze masz 30 lat i zamierzasz botoks zrobic.

Gość gość
15.43 dwa biale od dłubania w nosie

Gość gość
jeszcze nie, ale jak ze kiedys zestarzeje to nie wykluczam i botoksu, serio piszę ;) w sumie to nie widze niec zlego w botoksie o ile nie mam w tym przesady, wszystkie gwiazdy w srednim wieku np. Jennifer Lopez to robily

Gość gość
Nie dość że plastik to jeszcze pusty. Każdy ci mówi że jesteś sztuczna a ty dalej przy swoim że to ładne. Rób co chcesz w takim razie i po chuj pytasz.

Gość gość
ja i tak cie bzyknę :)

Gość gość
jeśli mam bzyknąć laske to nie interesuje mnie jej przód tylko tył, byle był duży