Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obserwujecie czasem dziewczyny ok 14 letnie?

Polecane posty

Gość gość
Autorko odpowiedz sobie na proste pytanie. Twoje pokolenie ,które było ideane, grzeczniutkie aktualnie wychowalo pokolenie 14 latek o jakim piszesz, wiec pretensje TYLKO I WYLACZNIE DO TWOJEGO ROCZNIKA . Twój rocznik, twoje ppkolenie wlasnie wychowuje dzieci o jakich tu opisujesz . Tak wiec z WASZYM wychowaniem cos poszlo nie tak,ze obecnie biorac się z awychowywanie własnych dzieci widzisz taki a nie inny obraz. Przeciez 14 latka jest pod czyjąc opieką, czyją ? a no pokolenia twoich lat . Barvo. Nie wstyd ci za własne pokolenie na kogo dzieciaki wychowują?

Gość gość
Twoje pokolenie wychowuje obecną mlodziez, tak więc pretensje , żale i lamenty to do swoich rowiesnikow zbliżonych latami do twojego . Po drugie nie porównuj swoich lat 70-80 tych w sprawach mody, postępu techniki i techonologi do obencyhc czasów. Nie było u ciebie kiedyś takich widokow, bo nie było takiego postpepu i wyboru . Z Jeansow się cieszylas i z może najwyższym sczytem technologii był wolkmen w twoich latach , tyle mialas do popisu . Mlodziez wychowują rodzice, a ci rodzice sa z pokolenia twojego . Tak wiec sama możesz po części podziekowac swoim koleżankom i kolegom z lawki za takie widoki małolat. Chociaz osobiście uważam, ze DEMONIZUJESZ. Ja co prawda widze taki opisany widok 1 na 50 małolat a ty tak napisalas jakby 99 na 100 nastolatek robila z siebie barychlo. Abo zmyślasz na potrzeby tematu ,albo nie wiem gdzie ty mieszkasz

Gość gość
Ty masz coś kobieto z głową , zazdroscisz 14 letnim dzieciom ? Masz 37 lat a mentalnie 10 , kiedyś to było dziadostwo ja jestem 42 latka i zdzirkowate dziewczyny były ZAWSZE , które popuszczaly za krzakami , nawet moja sąsiadka z dziecintwa która jest w twoim wieku podrywala chłopaków w wieku 15 i spała z każdym , więc nie oczerniaj dzieciaków , mówisz że teraz jest źle ? To popatrz kobieto ze skleroza jak się ubieraly dziewczyny w latach 80-90 mini za tyłek stanik udający bluzkę kolczyki w dwbilnych miejscach jak brzuch , teraz mam wrażenie zw dziewczyny się ładniej ubierają

Gość gość
Ja (teraz) w wieku 15-16 lay nosiłam do gimnazjum i liceum makijaż, obcasy, farbowałam włosy (kolor: oberżyna), malowałam paznokcie i ...się nie wyróżniałam i byłam z tych pilniejszych. Jakoś skończyłam i gimnazjum i liceum i studia prawnicze i podyplomowe.

Gość gość
Ja piernicze nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, ze mieszkam wkraju gdzie sa obowiazkowe mundurki szkolne :) Wole mundurkowe klony niz mlodociane kur/ewki ! Chcesz blyszczec ? Bylyszcz w szkole wiedza i kultura !

Gość gość
Moje dziecko ma 15 lat, nie nosi mundurków, a w szkole królują dżinsy i bluzy. Młodociane ku/rewki-opowiadasz o swoich doświadczeniach z młodości? ;)

Gość gość
Tak, za mojej mlodosci tez byly mlodociane kur/ewki, tylko nie afiszowaly sie i nie byly spolecznie akceptowane ;) Bluzy i jeansy mowisz.. tez rewia mody i marek zpodzialem na markowe i gorsze.. Mundurki wszystkie sa jednakowe, z tego samego sklepu :) Dzieciaki moga popisywac sie czym innym.