Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poduszka w ksztalcie litery C dla kobiet w ciąży warto ?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad kupnem tej poduszki do odpoczynku spania i w późniejszym czasie do karmienia czy warto sobie kupić taką poduszkę możecie napisać jak się u was sprawdziła

Gość gość
W pierwszej ciazy sobie chwalilam,w drugiej z kolei jakoś mnie denerwowala ta poduszka:) do karmienia jest raczej niewygodna bo jest za długa. Kupiłam sobie taką typową poduszkę do karmienia chyba firmy motherhood. I też w przy pierwszym dziecku nie wyobrażałam sobie karmienia bez tej poduszki a przy drugim dziecku w ogóle jej nie używam .

Gość gość
U mnie się bardzo sprawdziła ta poducha, kupiłam na allegro za około 100 zł:) Do karmienia nie używałam, ale potem często małego w nim układaliśmy jak jeszcze nie umiał się przekręcać:)

Gość gość
Ja nie mam nuemialam w pierwszej ciąży ale teraz chyba kupię tyle ze ja wiem że dla mnie będzie. ok śpię zwijajac kołdrę tak jak układa się ta poduche między nogi i pod głowę.

Gość gość
U mnie sie sprawdzila.

Gość gość
Ja taką poduszkę fikuszkę na http://materacyk.pl/ zamawiałam. Jest wygodna i do spania i potem można nią tak fajnie dziecko "obtoczyć" :D

Gość gość
Dla mnie idealna do karmienia a potem dziecko"w niej" siada