Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet obcej narodowości czy to naprawdę coś złego?

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić jeśli on jest tak naprawdę dobrym człowiekiem, ale moi rodzice go nie akceptują? Tylko ze względu na narodowość bo naprawdę się o mnie troszczy jak nikt inny, ale dla nich liczy się tylko pochodzenie, też potrafilibyście skreślić kogoś bo jest takiej nacji jakiej akurat nie lubicie? Oczywiście poznałam go w Polsce, w Warszawie i mieszka tutaj juz od 3 lat

Gość gość
Zależy czy jest cywilizowany czy ciapaty. Ciapatego odradzam z całego serca. Nie daj Boże muzułmanin bo to oznacza pewne kłopoty.

Gość gggoooss
mysle ze przystojnego szweda kazda rodzina by zaakceptowala, tylko problem jakby siostry i kuzynki sie na niego slinily.ale arab czy turek..... a tak na powaznie, wszystko pasuje byle nie muzulmanin.niewazne skad i jakiego koloru.lepszy naprawde religijny afrykanczyk chrzescijanin niz polak muzulmanin-sa i tacy

Gość gość
No tak się przyjęło, że "ciapaty" to zły i w ogóle, ale to chyba też zależy od konkrtnej osoby, jeśli widać, ze z natury jest dobry i troszczy się o kobietę to tez ma jakieś znaczenie?

Gość gość
Autorko, to, ze mieszka tutaj juz 3 lata nie oznacza, ze gdzies nie ma juz 6 zon ;) Do normalnych problemow w zwiazku dochodza jeszcze kulturowe i ty ich najwyrazniej nie chcesz znac ;)

Gość gość
Na czym polega jego dobroc i troszczenie sie, na sexie, czy tez spelnia wszystkie twoje zachcianki? Nie badz naiwna.

Gość gość
Mezczyzni z zachodu europy mowia to co chce uslyszec kobieta ale nigdy nie popieraja slow czynami.

Gość gość
No to na czym polega wyzszosc ciemniejszoskorego nad bialymi?