Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on nie potrafi o niej zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość

Jestem nianią u wdowca. Opiekuje się jego synkiem odkąd ma pół roku. Dzis to 3 letni chłopiec. Jego mama nie żyje od 1,5 roku. Szczerze ? Podoba mi się ojciec tego chłopca. Przystojny, ma pieniądze, zaradny. Podrywam go, ale on nie reaguje. Wiecie, że on nie spakował jej ciuchów, nie schował zdjęć? Nawet obrączkę ma na ręce. Dlaczego nie reaguje na mnie? Dlaczego nie może dac nam szansy ? Moglibyśmy stworzyć rodzinę, a malutki miałby mamę.

Gość gość
I wiecie, że on tej obrączki nigdy nie ściągnął? Ma ją na palcu od ślubu.

Gość gość
przy mnie facet moze nosic tylko obraczke na fiu.cie, durex wibrujacy krazek se.x n play, plug n play

Gość gość
on poprostu już nie szuka kobiety. Mój kolega stracił żonę w wypadku, w wieku 35lat, i synek mając 5 lat został bez mamy, powiedział mi że żadna mu go nie zastąpi. nie szuka żadnej, żadna go nie interesuje, ma syna

Gość gość
a ja nie szukam frajera...

Gość gość
Ale dlaczego? Jest milion kobiet na świecie nie może niszczyć sobie i dziecku przyszłości. On nawet rzadko kiedy się uśmiecha, często myślami jest gdzies indziej. Np. Dzisiaj wrócił z pracy i spytalam się dlaczego jest taki smutny to odpowiedział mi, że miał słaby dzień,poszłam do małego, a później zastałam go w sypialni z jej zdjęciem w ręku.

Gość gość
On co sobotę jedzie z synkiem na cmentarz. I robi to co tydzień bez wyjątku.

Gość gość
No bo ją kocha

Gość gość
Chyba jeszcze nosi żałobę, to normalne i może potrwać jeszcze trochę, a Ty go nie podrywaj i nie narzucaj-to odrzuca! Po prostu bądź sobą, a któregoś dnia może spojrzy na Ciebie przychylnym okiem...

Gość gość
Ile taka żałoba będzie trwać? Po jej śmierć zostałam chwilowo zwolniona przez jego mamę, bo ponoć był w rozsybce psychicznej. Gdyby dobrze to wszystko ułożył mały miałby juz mamę i nie budziłby się z płaczem w nocy.

Gość gość
Taka żałoba morze trwać nawet 3- lata nie narzucaj się bo to tylko pogarsza sytuację on musiał bardzo ją kochać i być miłością jego życia moje znajome po stracie partnerów i gdy zostały same z dziećmi myślały tylko o nich i o tym by wszystko miały a nie faceci wszystko przyszło z czasem.Pustka w sercu po stracie bliskiej osoby długo trwa.Badz dobra opiekunka dla jego syna i przyjaciółka dla niego adoracje Twoje nie są mu potrzebne na prawdę.Przyjdzie dzień że może spojrzy na Ciebie inaczej jako dobra matka dla jego syna.Przemysl to na prawdę i nie narzucaj się bo to tylko pogarsza,gdy ma zły dzień zapytaj czy chciałby porozmawiać i pamiętaj że on zawsze będzie ją kochał i to się nie zmieni mieli wspólne dziecko, musiałabyś to uszanować a nie wkurzać się że są jej zdjęcia,postaw ładna świeczkę przy jej zdjęciu to jest okazanie szacunku,jeśli nie zaakceptujesz tej sytuacji to daj sobie spokój.

Gość gość
Tylko on nie chce mi się zwierzac

Gość gość
Widocznie ją naprawde kochał. Przykre jest że jak ktoś kocha to zostaje mu to zabierane a ci co nie kochają to trwają w związkach bez miłości ze względu np. na powinności, dzieci itd.

Gość gość
"Np. Dzisiaj wrócił z pracy i spytalam się dlaczego jest taki smutny to odpowiedział mi, że miał słaby dzień,poszłam do małego, a później zastałam go w sypialni z jej zdjęciem w ręku." Wg mnie to prowo, historia wymyślona. Za bardzo podkręcasz atmosfere, grając na emocjach. Np. akurat dziś zastałaś go w łóżku ze zdjęciem żeby było łzawo. A jeżeli to nawet nie prowo to ja bym na twoim miejscu była niedostępna dla takiego faceta. Odstręczała by mnie ta obrączka na ręce

Gość gość
To ty tam bylaś zatrudniona jeszcze przed śmiercią tej kobiety ?

Gość gość
Tak byłam zatrudniona przed jej śmiercią.

Gość gość
Dlaczego ma mnie odstraszać obrączka jest wdowcem, jest wolny,nie ma żony.

Gość gość
No odstręczałoby mnie to że ją zakłada. Co z tego że jest w praktyce wdowcem skoro w swoim umyśle jest dalej żonaty. Nie chce innej baby to nie chce. Ja bym nie potrafiła o kogoś zabiegać, bo to urąga mojej potrzebie bycia adorowaną, ale niektóre baby nie mają dumy własnej. Nie widzą że nie ma w tym nic przyjemnego, ani miłego. Szukaj faceta dla którego ty będziesz boginią, który na ciebie spogląda z podziwem. Nie warto tracić cennego życia na facetów którzy są w stosunku do ciebie jak jałowa ziemia. Młodość i uroda kobiety jest krótka.

Gość gość
Prowo. Nie wierzę, że można być tak głupim jak autorka.

Gość gość
Moja Mama zmarla 20 Lat temu. Ojciec potrzebowal 6 Lat, zdjecia mamy wisza doch dzisiaj ... obraczki tato nigdy nie nosil, ale jestem pewna, ze gdyby ja nosil- to by jej nie zdjal.... Jak mozna byc takim czlowiekiem, Autorko? Oczekujesz, ze facet zapomni o zonie, ktora kocha i ktora jest matka jego syna? Nigdy nie bedziesz Mama tego dziecka, nigdy! Matke ma sie tylko jedna!

Gość gość
Autorko? Oczekujesz, ze facet zapomni o zonie, ktora kocha i ktora jest matka jego syna? oczywiście on moze kiedyś sie znowu zakochać, albo po prostu chcieć być z kimś, ale dlaczego akurat miałby wybrać autorkę - bo jest pod ręką?to trochę mało zeby sie komus spodobać- wartościowemu, bo pewnie sa faceci, którzy przeleca służbę

Gość gość
Nie jestem służbą tylko opiekunką jego syna. Ale mogę zastąpić mu mame. On już nie chodzi do przedszkola, bo przygotowują przedstawienie dla mamy, 2 tyg będziemy razem, bo jego tata stwierdził ze nie pójdzie dopiero po przedstawieniu. Jest mamą jego syna, ale nie ma juz jej. Dziecko potrzebuje rodziny. Mam wrażenie że on ją idealizuje. Prosty przykład śmieje się, że jest uparty po tacie na co on odpowiada nie po mnie, a po (imię jego byłej żony)

Gość gość
@13:04 Oczywiscie, ze facet moze sie znowu zakochac i byc szczesliwy, nie sadze jednak zeby mogl kiedykolwiek zapomniec... a o to pyta "sluzba"- czyli autorka :-)

Gość gość
Nie służba.

Gość gość
Mam wrażenie że on ją idealizuje Mam wrazenie, ze ma do tego prawo a tobie nic do tego

Gość gość
Ale czy idealizowanie jest normalne?

Gość gość
Jeżdżenie co tydzień na cmentarz i to z dzieckiem.

Gość gość
Lecisz na faceta, bo ma kase i jest pouklady... sorry, ale nie bede ci mowic co jest normalne...

Gość gość
Nie tylko - jest przystojny, ma pięknego i grzecznego synka, którego wychowuje prawie od początku.

Gość gość
Ty wychowałaś ? Nie to jaki jest to zasługa mamy i taty.