Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki byl wasz największy ból fizyczny?

Polecane posty

Gość gość

Mój ból głowy nic w życiu tak mnie nie bolało, rodziłam dwa razy naturalnie bez znieczulenia bo było za późno, miałam krzyżowe, popekalam, szycie i krocze nacięcie na żywca. Ale ból głowy nie był zwykłym bólem głowy... Mając 6 lat dostałam 500 PARACETAMOLU nic nie przeszło wilam się na łóżku i płakałam chciałam umrzeć... Mieli dzwonić na pogotowie... Do dziś pamiętam ten ból,potem przyszła sąsiadka zajrzała do mnie i poszła niedługo po tym ból minął. Do dziś nie wiem co to było, a jaki był wasz najgorszy?

Gość gość
Kiedys strasznie rozbolal mnie zoladek, jakbym miala tam kamien i dodatkowo cos mnie przygniatalo. Promieniowalo tez na plecy. Zadne leki nie pomagaly a ja nie moglam nic robic , tylko lezec na plecach a robily mi sie juz odlezyny. Trwalo to w sumie 3 dni.

ojej, współczuję. ja z dzieciństwa chyba poślizgnięcie i przypiertolenie się czołem w wannę (?) ja tego nie pamiętam,ale podobno mialam gorączkę, i lekarz przez telefon orzekał,czy nie mam wstrząsu/wstrząśnienia (zawsze mi się mylą). i w dzieciństwie też miałam zgorzel w ząbku. jakies 6 lat temu ból menstruacyjny na głodniaka, tak się bałam, że zemdleję na ulicy, jakby mi jakieś zwierzę flaki wygryzało! plus skurcz żołądka. 2 godziny to trwało. zaczęło się jak wyszłam po jedzenie. wróciłam, położyłam się nieruchomo i odliczałam.. już dzwonię na pgotowie... jeszcze nie... już.... jeszcze nie. no i samo przeszło.

ból w pierwszy dzień okresu. Kiedyś był tak silny, ze czułam się jakby mi ktoś młotem pneumatycznym kruszył macicę. Ani chodzić, ani siedzieć nawet leżeć nie mogłam!Jakby mnie ktoś rozrywał

Gość gość
rwa kulszowa. najgorszy ból ever. nie mogłam ani siedzieć, ani stać, ani leżeć. w każdej pozycji ten niewyobrażalny ból, od krzyża do stopy

Gość prawi 114
psychiczne były wieksze niz fizyczne , ale jesli mam podać fizyczny to ... będzie wybicie palca u ręki przy upadku na rowerze 5 lat temu . Nie potrafie go wyprostować , wypadł ze stawu

Gość gość
1. Suchy zebodol, cala noc chodzenie po scianach. Odtad mam zawsze dobry srodek znieczulajacy. 2. Pozniej 2 operacje kregoslupa, hardcore, ale suchy zebodol-martwica, byly gorsze. 3. Porod kleszczowy, tez zadna przyjemnosc. 4. Jak przy zatruwaniu zeba, lzy same plyna z bolu.

Gość gość
Migreny z wymiotami i swiatlowstretem.

Gość prawi 114
Niektórzy mówią , że poród boli tak samo jak uderzenie w jądra , ale to kłamstwo.. Ból po uderzeniu w jądra jest duży ale przechodzi po 30 sekundach

Gość prawi 114
najgorszy jest ból który nie chce minąc trwa godzinami, a nie taki który jest najbardziej intensywny , ale krótki

Gość gość
z seksu jest największy ból

Gość gość
? chyba ze na sucho, dziecko

Gość gość
To jest Twoj wybor, po co sie sexisz, toc to przyjemnosc!

Gość gość
Ropa na kości szczeki

Gość gość
jaka przyjemność sam ból

Gość gość
Najgorsze,ktore przezylam....:-O 1. POROD SN 2. KAMICA NERKOWA 3. CO MIESIAC pierwsze 2dni okres

Gość gość
Ja w tamtym roku miałem ogromny ból głowy, nieporównywalny z jakimkolwiek innym. Wziąłem dwie tabletki apapu i przeszło.

Gość gość
Jak po apapie ci przeszlo to wcale to nie byl mocny bol :-)

Gość gość
Jeszcze za czasow liceum pod koniec roku szkolnego, miałam już taki luźny wfu więc z koleżanką wzięłyśmy sobie piłkę do kosza. Ja weszłam po drabinach i chciałam złapać piłkę którą koleżanka wrzuciła do kosza ale jakoś niefortunnie poleciała mi na małego palca. Palec na drugi dzień spuchnięty i fioletowy. Do tej pory jest krzywy.

Gość gość
Rodziłam SN i powiem tylko, ze to żaden ból (dla mnie). Nie porównam, bo nie miałam i obym nie zachorowała, ale wydaje mi sie, ze ostatnie stadium raka to musi byc potworny ból... Rak mózgu, gdy atakują napadowe bóle... Rożny jest tez próg bólu.

Gość gość
I pomyslec, ze jest tyle dobrych srodkow przeciwbolowych, tylu specjalistow od leczenia bolu, eh a ludzie tak cierpia.

Gość gość
Wyrywanie zęba z trzeba korzeniami na żywca - miałam w nim zapalenie, a "chirurdzy" - studenci nie rozpoznali tego i nie wierzyli, że końska dawka znieczulenia w ogóle nie zadziałała. 40 minut morderczego bólu.

Gość Edziaaaaaaaa
Kiedy zatrulam sie jakimis jagodami i rozrywało mi żołądek :o

Gość gość
Ciężko stwierdzić. Wiem, że bóle, które były bardzo ciężkie do zniesienia to: - migreny (z wymiotami gratis) - suchy zębodół jest pokonany w moim rankingu przez dłutowanie ósemki (znieczulenie było za słabe i w połowie zabiegu zaczęło odpuszczac) - złamanie kośc****alca z oderwanym sciegnem - ból brzucha, który prowadził do zaslabniec i utraty wzroku

Gość gość
Upadlam plecami na metalowe schody

Gość gość
Rodzilam w tym raz na wzierniku, miałam różne zabiegi, operacje w pełnym znieczuleniu, zapchane przewody żółciowe, co było ciężkie do wytrzymania bo nic nie pomagało i w końcu mnie do szpitala wzięli, miałam też raz taką rwe barkową która trwała cały tydzień, ból był nie do zniesienia wylądowałam w szpitalu bo już żadne tabletki nawet ketonal 1000 nie pomagał. Brałam sterydy w zastrzykach to ból mijał na trzy godziny i trzeba bylo czekać prawie dobę na następny zastrzyk bacząc z bólu. Ale najgorszy to był chyba ból zęba raz w nocy tak mnie bolało, tabletki nie działały, czułam że do rana mi mózg rozwali. Zaczęłam w nocy ćwiczyć na steperze żeby endorfiny wyprodukować żeby mi ten ból zelżał, ale nie pomogło. Wyjęłam z zamrażarki kurczaka i przylozylam do policzka i to mi na chwilę pomagalo. Położyłam się spać z tym kurczakiem w folii na policzku, bo byłam padnięta ze zmęczenia, bólu i od ćwiczeń, to mi mąż zabrał tego kurczaka, bo powiedział że sobie odmroze policzek i nie będę miała pół twarzy. Ledwo do rana wtedy wytrzymałam. Tego bólu nie chciałabym nigdy już przeżyć.

Gość gość
Z tym kurczakiem bylo dobre

Gość gość
Odcięcie palcow :(

Gość gośćlaluna
Cesarka na zywca

Gość gość
Poród na żywca :)