Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

choroby psychiczne biora sie z chodzenia do wruzek

Polecane posty

Gość gość

sam wróżyłem 15 lat i zachorowałem na leki i ale dzieki jez/us/owi wychodze bo wruzenie to jest bałwochwalstwo i dla tego uwierzyłem w ten tekst pierwszym następstwem odejścia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opętania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecność złych demonów i wezwać ludzi do nawrócenia

Gość gość
i dla tego trzeba sie modlić uczy uzdrawiać Marcin Zieliński i to za darmo na YouTube

Gość gość
modlitwa która obiecałem a która codziennie odmawiam Boze Mój Przez te wodę Święcona i przez krew przenajdroższa Jez/u/sa Chry/stusa twego syna ,oczysc mnie z grzechów moich Boze Mój ofiaruje ci wszystkie mysli ,pragnienia słowa i uczynki dnia dzisiejszego udziel mi łaski by je dobrze wykonał i tobie sie podobał czyli rano nalezy wzbudzic intencje chwalenia Boga wszystkim co bede dzis myslec mówic czyni i ciepiec 1 kor 10,31

Gość gość
Dla tego jeżdżę autobusem.

Gość gość
Tak, masz rację. Wróżenie odbiera rozum i poprawne pisanie, jak w twoim przypadku. Mój nie chodzi do wróżek, a ma po/je/ba/ne we łbie.

Gość gość
up