Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Serce

Żenująco niski poziom polskich kobiet

Polecane posty

Gość gość
W tym przypadku to był przymiotnik, czyli razem.

w języku polskim mówi się wielkie litery a( uwaga tu będzie rozdzielnie) NIE DUŻE x obie formy sa dopuszczalne w roznych sytuacjach, sprawdz

Gość gość
"dobry temat, bez hejtu, 10/10 x idealny na spotkanie u cioci na imieninach usmiech.gif " x idealny na każdą okazję

Gość gość
no i znalazł sie purysta

Gość gość
Przyczepiłeś się tej znajomości "tylko" dwóch języków więc chyba nie powinieneś się dziwić, że to zwróciło uwagę. Sam się o to prosiłeś. Możesz podać te przykłady zielonego światła na bezczelne zachowania?

w tym krótkim tekście zrobione są 3 błędy interpynkcyjne smiech.gif to wszystko oczko.gif x Zdarza się zasłyszeć slogany polek Kobiety w polsce Od taki paradoks. sinusoidalnie ubrane i dalej mi sie nie chcialo

Gość gość
nie, purysta puryscie rowny purystycznie

Gość gość
00,34 wpisz sobie w google frazę: pisownia nie z przymiotnikami, wyjątki.

Gość gość
Mogę nawet poszukać w słowniku i wstawić adres - niekumaty (i odmiany) to jedno słowo :)

Gość gość
Ja go lubie i z bledami :)

Gość gość
Alez macie problem , rozbieranie wypowiedzi na" czesc****erwsze " , a samych wypowiedzi na temat brak .

Gość gość
Ja jednak chciałabym wiedzieć jakie to objawy dobrego obycia są źle odbierane przez kobiety.

Gość gość
Bo widac ze IQ ma wiecej niz wy poprawni razem wzieci ;) x dwa

Gość gość
Oczywiście, wszystkie jego punkty są poparte tak genialną argumentacją, że nie ma nic czym można byłoby ją podważyć...

"Lekarze tez sa dysortografikami znsm takigo osobiscie. Geniusz ale byki sadzi gorsze niz ja" x Byle nie pomylił cerebrum z preputium.

Gość gość
kolejny

Gość gość
zawsze szczery dziś a samych wypowiedzi na temat brak . x wypowiedzialem sie - porozmawiac z matkami riebiata i nie pyskowac X To nie na temat

w porzadku, wypowiem sie na temat: kretyn, ktory zalozyl ten temat dla poklasku, powinien zostac wyskrobany przez polska kobiete, ktorej ubliza

Gość gość
no juz, juz, zetrzyj sline z usteczek

Gość gość
Nie możemy dyskutowac na temat bo temat jest wyłącznie o tym co spotkało autora. Ktoś kto nie jest notorycznie olewany i nie musi czekać na ludzi spóźniają się na spotkania i nawet o samych sobie nie chcą opowiadać raczej nie będzie podzielać zdania autora. Nie było w jego wypowiedzi żadnych przykładów zachowań o których mówił, a całość była bardzo subiektywna. Co to jest 80% kobiet które spotkał? W jakim kontekście je spotkał? Ile ich było?

Na temat błędów gramatycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych popełnionych przez autora, oczekującego od kobiet biegłości w ponad dwóch językach nie zamierzam się rozwodzić, bo o hipokrytach nie gadam. Poza tym mój altruizm ma pewne granice:) Zgadzam się, że tekst wysmażył jakiś dzieciuch, który właśnie odkrył słownik wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych, niestety zaspał przez to na lekcję o stosowaniu wielkich liter. Podsumowując - porażka. Ale 4/10 na zachętę, a co mi tam:)

Gość gość
nudny ten twoj tekst

Gość gość
Pytanie do facetow , lacznie z autorem : ile znacie jezykow obcych ?

"kretyn, ktory zalozyl ten temat dla poklasku, powinien zostac wyskrobany przez polska kobiete, ktorej ubliza" x W punkt. Ale dasz mu chociaż ze 2/10 za prowo, które pobudziło kafe?:)

Gość gość
niee dam

Gość Mojżesz Naziemięzstąpiony
"Żenująco niski poziom polskich kobiet" dla Polaków należało dodać, bowiem Polka dla anglojęzycznego przyjazdnego jest sexy, miła i inteligentna (obeznana w zachodniej kulturze, dobrze znająca angielski).