Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Serce

Żenująco niski poziom polskich kobiet

Polecane posty

"Pytanie do facetow , lacznie z autorem : ile znacie jezykow obcych ?" x Rozumiem Twoje oburzenie, ale takie pytanie to słaby pomysł:) W każdym razie ja nie odpowiem, bo autor dla mnie też jest kretynem:)

Gość gość
no dobrze, dobrze, probowales, nie idzie dalej, to czas zamykac

Gość gość
Ja to jestem ciekawa w ilu języach mówi autor, poza polskim bo ten mu nie idzie :P

Gość gość
http://www.rooshv.com/13-personality-traits-of-polish-women X 13 cech osobowości polskiej kobiety: słodka, opiekuńcza, kobieca, inteligentna, dowcipna, nie stwarzająca problemów, nie grająca w gierki damsko-męskie, monogamiczna, napalona, pewna siebie, mająca wartości rodzinne + dwie złe cechy: niezbyt przywiązująca się, niezbyt sexy

Gość gość
w porzadku, wypowiem sie na temat: kretyn, ktory zalozyl ten temat dla poklasku, powinien zostac wyskrobany przez polska kobiete, ktorej ubliza x Wszystko ok ale akurat tym tekstem zaprezentowałeś jakim gównem sam jesteś...

"Wszystko ok ale akurat tym tekstem zaprezentowałeś jakim gównem sam jesteś..." x A co Ty zaprezentowałeś gościu?:) To miał być popis elokwencji czy dobrych manier?:)

Gość gość
Zwrócenie uwagi takim samym kalibrem jaki Ty wcześniej zaprezentowałeś - inny mógłby zwyczajnie nie dotrzeć. Nawet jak ma się do czynienia z kretynem to wulgarne życzenie mu śmierci automatycznie wrzuca Cię na ten sam pułap.

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie sami i narzekacie na kobiety ze sa tacy czy tacy a wy jakcy jestescie??... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina Jak robisz inaczej to co sie dziwisz ze ono nawet na randke sie spoznia?

Gość zawsze szczery
wrzuca Cię na ten sam pułap x ile postow potrzebujesz by to przeanalizowac i pozniej sobie zaprzeczyc?

Gość gość
To nie jest zaprzeczenie. To rozmowa na poziomie, na który sam wskoczyłeś wcześniejszą wypowiedzią - komunikowałem już Cię o tym. Jak mówisz tak swobodnie o "zeskrobywaniu", powiedzenie o Tobie, że jesteś gównem nie powinno już zaskakiwać. Wydaje mi się to nie być trudne.

Gość gość
jestem kobieta ale musze sie zgodzic. 90% moich kolezanek nie ma żadnej pasji, zainteresowania, hobby oprócz chodzenia po galeriach, malowania paznokci, gadania o kosmetykach i programach z TVN i pudelek.

Gość gość
10 07 popieram milosc bez seksu nie istnieje

Gość gość
gość dziś jestem kobieta ale musze sie zgodzic. 90% moich kolezanek nie ma żadnej pasji, zainteresowania, hobby oprócz chodzenia po galeriach, malowania paznokci, gadania o kosmetykach i programach z TVN i pudelek. x Nie tylko młode kobiety nie maja zainteresowań ale tez i młodzi mężczyźni. Takie mamy czasy , masy młodych ludzi bez ambicji i zainteresowań.

"Zwrócenie uwagi takim samym kalibrem jaki Ty wcześniej zaprezentowałeś - inny mógłby zwyczajnie nie dotrzeć. Nawet jak ma się do czynienia z kretynem to wulgarne życzenie mu śmierci automatycznie wrzuca Cię na ten sam pułap" x O czymś takim jak "klasa dla samego siebie" pewnie nie słyszałeś :) Podobnie jak o "nie dyskutuj z kretynem, bo na początek sprowadzi cię do własnego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem" - naprawdę chcesz ryzykować? Abstrahuję chwilowo od czysto technicznej różnicy między życzeniem śmierci a ubolewaniem nad nieprzeprowadzoną skrobanką kilkanaście lat temu. Podejrzewam, że to właśnie Ty jesteś autorem tego bohomazu intelektualnego, więc przynajmniej miej jaja bronić własnej radosnej twórczości pod własnym nickiem:) Prawdopodobnie zaprzeczysz, ale nie spodziewam się niczego innego po osobie, która zaczyna swoje wypowiedzi od słów "TO NIE JEST PROWOKACJA".

Gość gość
Prawie zgadłeś bo jestem jego tatą. A tak całkiem szczerze to nie obroniłeś swojego stanowiska tylko piszesz jakieś słabe hasełka. Bojkotuj tak długo jak chcesz i pisz swoje wiersze. Dla każdego bardziej rozgarniętego człowieka po jednej wypowiedzi pokazałeś, że jesteś gównem. Myślę, że nawet Twoje długie wywody na ten temat nie zmienią obrazu sytuacji. A czysto technicznie jakbyś powiedział taki tekst na ulicy dostałbyś w zęby. No ale od czego są fora dla kobiet.. - tutaj możesz swoimi chudymi paluszkami wystukiwać wiersze o "zeskrobywaniach" na klawiaturze i udawać kozaka.

"Prawie zgadłeś bo jestem jego tatą. A tak całkiem szczerze to nie obroniłeś swojego stanowiska tylko piszesz jakieś słabe hasełka. Bojkotuj tak długo jak chcesz i pisz swoje wiersze. Dla każdego bardziej rozgarniętego człowieka po jednej wypowiedzi pokazałeś, że jesteś gównem. Myślę, że nawet Twoje długie wywody na ten temat nie zmienią obrazu sytuacji. A czysto technicznie jakbyś powiedział taki tekst na ulicy dostałbyś w zęby. No ale od czego są fora dla kobiet.. - tutaj możesz swoimi chudymi paluszkami wystukiwać wiersze o "zeskrobywaniach" na klawiaturze i udawać kozaka" x Hahahahaha, koleś, no teraz to mnie rozbawiłeś do łez :D Znasz jakichś rozgarniętych ludzi? Chyba tylko jak wiązki słomy:) Zgrywasz twardziela w necie, pozwól że Cię zacytuję: "No ale od czego są fora dla kobiet.. - tutaj możesz swoimi chudymi paluszkami wystukiwać..." - dokładnie tak chłopczyku, jestem przekonany, że marzysz o "daniu mi w zęby" na ulicy. Kto wie, może nawet Ci się to przyśni:) Rozumiem, że to Twoja interpretacja klasy. Tyle, że ja nie miałem na myśli pomieszczenia w szkole. Zorientuj się w międzyczasie co to jest wiersz, bo na polaku umoczysz po kokardki:)

To nie jest zaprzeczenie x z katolami nie rozmawiam, zycie zaczyna sie od bijacego serca, powinien byc wyskrobany przed tym

Gość gość
"Prawie zgadłeś bo jestem jego tatą. A tak całkiem szczerze to nie obroniłeś swojego stanowiska tylko piszesz jakieś słabe hasełka. Bojkotuj tak długo jak chcesz i pisz swoje wiersze. Dla każdego bardziej rozgarniętego człowieka po jednej wypowiedzi pokazałeś, że jesteś gównem. Myślę, że nawet Twoje długie wywody na ten temat nie zmienią obrazu sytuacji. A czysto technicznie jakbyś powiedział taki tekst na ulicy dostałbyś w zęby. No ale od czego są fora dla kobiet.. - tutaj możesz swoimi chudymi paluszkami wystukiwać wiersze o "zeskrobywaniach" na klawiaturze i udawać kozaka" x Hahahahaha, koleś, no teraz to mnie rozbawiłeś do łez smiech.gif Znasz jakichś rozgarniętych ludzi? Chyba tylko jak wiązki słomyusmiech.gif Zgrywasz twardziela w necie, pozwól że Cię zacytuję: "No ale od czego są fora dla kobiet.. - tutaj możesz swoimi chudymi paluszkami wystukiwać..." - dokładnie tak chłopczyku, jestem przekonany, że marzysz o "daniu mi w zęby" na ulicy. Kto wie, może nawet Ci się to przyśniusmiech.gif Rozumiem, że to Twoja interpretacja klasy. Tyle, że ja nie miałem na myśli pomieszczenia w szkole. Zorientuj się w międzyczasie co to jest wiersz, bo na polaku umoczysz po kokardkiusmiech.gif x Wobec tego Twoją definicją klasy jest pisanie tego typu wiadomości? Prawdziwy samiec alfa z Ciebie ;) Ups... rozsmarowałeś mi się na bucie. Chyba poświęciłem Ci troszkę za dużo czasu :)

"z katolami nie rozmawiam, zycie zaczyna sie od bijacego serca, powinien byc wyskrobany przed tym" x Albo jego ojciec mógł się nim spuścić do kibla, żeby było poprawnie politycznie. Ewentualnie matka mogła zostawić go na podpasce, tudzież tamponie.

"Wobec tego Twoją definicją klasy jest pisanie tego typu wiadomości? Prawdziwy samiec alfa z Ciebie oczko.gif Ups... rozsmarowałeś mi się na bucie. Chyba poświęciłem Ci troszkę za dużo czasu" x Obudź się, nie mówimy o mojej klasie. Każda samiczka mi to mówi. Niekoniecznie alfa. To nie poświęcenie, masz taki przymus. Szkoda, że nie idzie w parze z intelektem.

Gość gość
chciał troll (autor) prowokować, a został sporowkowany...i brnie dalej, fajnie się to czyta