Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce zabrać mnie na koncert i zapłacił za bilety...

Polecane posty

Gość gość

Czuję się z tym bardzo źle. Facet, wiedząc, jak bardzo lubię zespół, kupił bilety na koncert i chce mnie na niego zabrać. Jestem postawiona w mega niezręcznej sytuacji, bo bilety są bardzo drogie. On nie chce słyszeć o zwrocie kasy, więc ja uważam, że nie ma mowy o tym, abym z nim poszła. Jak to rozwiązać, aby go nie urazić? Pomóżcie, proszę.

Gość gość
na pewno jak w ogole z nim nie pojdziesz to bedzie dla niego najwieksza przykrosc bo nie dosc ze sie postaral to nie sprawil ci przyjemnosci i stracil. brac tez trzeba sie nauczyc

:D chwalisz się czy żalisz? :) nie szukaj wszędzie tych okrutnych patriarchalnych samców, którzy sponsorują niewiasty:) a jak Ci to bardzo przeszkadza, to wciśnij mu potem te pieniądze do łapki i daj przytulaczowi buzi. możesz dać coś więcej:-p żartuję:) fajnie jest:) ciepła wiosna:) dobrze się bawcie:D

Gość gość
ale nie wtedy gdy prezent kosztuje kilkaset złotych. Nie chcę robić mu przykrości, ale nie dam rady przyjąć tak drogiego prezentu. Myślałam, żeby w zamian kupić mu coś równie drogiego, ale wiem, że nie przyjmie...

wzruszacie mnie :O on nie przyjmie pieniędzy, Ty nie przyjmiesz prezentu. gdzie to nawet nie jest prezent, no bo musisz z nim iść:D

Gość gość
dlatego jestem w kropce. to niezręczne dawać komuś coś tak drogiego. Czy Ty, broken, cieszyłabyś się z takiego drogiego prezentu? Dla mnie to jak jałmużna. Niepotrzebnie wspominałam, że chciałam iść na ten koncert. Może zrozumiał, że mnie nie stać i mówię mu o tym, aby mi coś zasponsorował.

Gość gość
Moze ma pieniadze wiec te pare stowek to dla niego nie taka wielka strata jak myslisz

Gość rewanż w naturze
dasz mu szpary i zrobisz mu gałe z połtkiem i będzie kwita, oszczędzisz mu kase na burdelu

Gość gość
wiem, że ma. Jesteśmy ze sobą dość długo, znamy się prawie 10 lat. nie zmienia to jednak faktu, że takie prezenty są nie na miejscu.

Gość kobiety to dziwne plemie
pewnie biedak musiał na kredyt kupić te bilety a ty narzekasz, idź i ciesz się że o tobie pomyślał

Gość gość
Ale jednak milo postapil ten facet. Ceni cie

Gość gość
Nie idź z nim, niech zaprosi inną.

Gość Princessinthesky
Nie szukaj dziury w całym. Prezent to prezent, nie zwraca się kasy za prezenty a facet ma dbać o dziewczynę a kilkaset złotych to nie fortuna. Nie przesadzaj, tylko baw się dobrze. Jak ty nie docenisz to znajdzie się taka co doceni.

Gość gość
Ciekawe, ile to dał za ten drogi bilet?

Gość gość
Moim zdaniem prezenty w ogóle są niepotrzebne. Krępuję mnie, kiedy chce mi dać kwiaty albo zapłacić rachunek. Nigdy się na to nie zgadzam, bo przecież pieniądze na drzewach nie rosną. Dlaczego niby facet ma być taki rzutny i stawiać wszystko dziewczynie? Ja też bym mogła mu stawiać, gdyby nie był taki zawzięty i nauczony, że to facet płaci. Niezręczna sytuacja.

Gość gość
Bosz...poprostu nie doceniasz Ja bym chyba mojego zacałowała,gdyby mi sprawił przyjemność.

Gość gość
Doceniam, ale nie chcę wpędzać w koszta.

Gość gość
Taki prezent jest beznadziejny, bo to jest kupowanie kobiety. Wtedy nie wiadomo czy kobieta idzie bo chce iść z nim czy idzie bo kupił jej bilet... żałosne... Ja bym najpierw powiedział o koncercie i zaproponował wspólne wyjście, gdyby dziewczyna była chętna ale np stwierdziła, że bardzo chętnie i zapłaci to idziemy, gdyby stwierdziła że też bardzo chętnie ale nie jest przy kasie to ja bym mógł kupić i gdyby się ZGODZIŁA to wtedy się kupuje jej bilet.

Gość gość
a ty mu zrób na złość zakręć się i poleć do egiptu